Sosiaalityöntekijä, lastensuojelu

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme kahta (2) SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ lastensuojeluun Lahden alueelle määräaikaisuuksiin ajalle 1.2.-3.7.2021 sekä ajalle 1.2.-31.12.2021

Sosiaalityöntekijänä tehtäviisi kuuluu suunnitelmallinen lastensuojelun sosiaalityö, lapsen asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä toimiminen, yhteistyö eri verkostojen ja yhteistyötahojen kanssa sekä kehittämistyö. Työskentely on tavoitteellista, muutokseen tähtäävää työtä yhdessä lapsen ja perheen sekä yhteistyötahojen kanssa. Olemme perehtyneet systeemiseen työotteeseen ja asiakastiimissä on mukana perheterapeutti. Sosiaalityöntekijä saa työssään tiimin tuen sekä ammattitaitoisen ja kehittämismyönteisen työyhteisön. Tarjoamme mahdollisuuden säännölliseen työnohjaukseen ja kouluttautumiseen. Sinulla on myös mahdollisuus etätyöhön ja joustavaan työaikaan. Työ on liikkuvaa ja monipuolista.

Toivomme sinulta itsenäistä työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä tiimityötaitoja. Työkokemus lastensuojelusta katsotaan eduksi.

Yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi edellytämme sinulta sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukaisen sosiaalityöntekijän kelpoisuuden. Ennen tehtävän vastaanottamista valitulta edellytetään lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävät voidaan täyttää sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, jolla on hyväksyttävästi suoritetut perus- ja aineopinnot sekä käytännön harjoittelu. Laitathan hakemuksesi pian, sillä käymme hakijoita läpi jo hakuajalla.

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Tutustu työnantajaan
  • Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lapsiperhepalvelut, Perhesosiaalityö ja lastensuojelu, Avo-, sijais- ja jälkihuolto
  • TyöpaikkaMääräaikainenKokoaikatyö
  • PHHYKY-13-522-20
  • 1.2.2021
  • 3814,69 €/kk
  • 11.1.2021 - 25.1.2021 23:59
  • SosiaalityöSosiaalialaLahtiPäijät-Häme

Johtava sosiaalityöntekijä Anne Olenius
puh. 050 5391637
anne.olenius@phhyky.fi

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lapsiperhepalvelut, Perhesosiaalityö ja lastensuojelu, Avo-, sijais- ja jälkihuolto
Osoite: Keskussairaalankatu 7, 15850 Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 6700 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!