test

Sosiaalityöntekijä, lastensuojelu, Pohjanmaa

Hakuaika päättyy  14.2.2023 15:00

Haemme
sosiaalityöntekijää Pohjanmaan hyvinvointialueelle, alkusijoituspaikka Pohjanmaan lastensuojelu.

Haemme sinua sosiaalityöntekijä, joka olet kiinnostunut työskentelystä lasten ja nuorten ja heidän perheidensä parissa. Pohjanmaan hyvinvointialue on strategiassaan asettanut tavoitteeksi luoda Suomen parhaat hyvinvointityöntekijät ja myös asettanut lapsi- ja perhepalveluissa rohkeasti lapsen keskiöön. Alueesi tulisi olemaan lähinnä Pietarsaari, Kruunupyy, Luoto, Uusikaarlepyy ja Pedersöre.

Lastensuojelu on Pohjanmaalla järjestetty tiimityönä ja johtava sosiaalityöntekijä ohjaa ja johtaa asiakastyön prosesseja. Meillä on yhteensä 10 lastensuojelu tiimiä ja jälkihuolto järjestettynä kahdessa erillisissä tiimeissä. Arvostamme jos sinulla on kokemusta systeemisestä työotteesta, mutta tulemme myös järjestämään koulutusta, jos työote ei entuudestaan ole sinulle tuttua. Pohjanmaan lastensuojelun tiimeillä on myös käytössä lakimiespalvelu, työnohjausta ja esimerkiksi Epassi-etuja.

Sosiaalityöntekijänä tiedät, että hyvä paineensietokyky, joustavuus sekä hyvät vuorovaikutustaidot ja myös kirjalliset viestintätaidot ovat työssä tärkeitä. Näemme tiimin tärkeänä tukena päivittäisessä työssä, ja oma tiimi tarjoaa sinulle mahdollisuuden keskustella huolenaiheista ja jakaa onnistumisia työssä.


Kelpoisuusvaatimus:
Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu pääaineopinnot tai pääainetta vastaavat yliopistolliset opinnot sosiaalityössä. Laillistettu sosiaalityöntekijä sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015, § 7 ja § 9) mukaan.
Hyvä suullinen ja kirjallinen taito siinä kotimaisessa kielessä, joka ei ole hakijan äidinkieli.

Valitun tulee ennen viran vastaanottamista toimittaa vaadittava lääkärinlausunto terveydentilastaan sekä esittää rikosrekisterilain 6 § 2. mom. tarkoitettu ote rikosrekisteristä. Lisäksi valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 § mukainen rokotussuoja.

Koeaikaa sovelletaan.

Lastensuojelun päällikkö Siv Kola
puh. 0400 860 096
Johtava sosiaalityöntekijä Pia Kotanen
puh. 040 805 1504
etunimi.sukunimi@ovph.fi

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Tutustu työnantajaan