Sosiaalityöntekijä, Lastensuojelu, Vakka-Suomi

Ansök senast  25.6.2024 14:00

Etsimme nyt sosiaalityöntekijää vakituiseen virkasuhteeseen tekemään hyvinvointialueen kiinnostavinta sosiaalityötä yhdessä timanttisen tiimin kanssa!

Varsinais-Suomen hyvinvointialueen Vakka-Suomen lastensuojelussa on avoinna sosiaalityöntekijän virka. Palvelemme koko Vakka-Suomen aluetta, mutta saat esittää toiveesi toimipisteestä. Voit sijoittua joko Uutenkaupunkiin tai Maskuun. Työ on liikkuvaa, Vakka-Suomen hienoissa maisemissa.

Huumorintajuisessa lastensuojelun tiimissämme työskentelee tällä hetkellä johtava sosiaalityöntekijä, seitsemän sosiaalityöntekijää ja neljä sosiaaliohjaajaa. Pidämme kiinni asiakasmitoituksesta, joten asiakasmääräsi on kohtuullinen. Uutena tiimiläisenä asiakkaat siirtyvät sinulle pikkuhiljaa johtavalta sosiaalityöntekijältä. Tämä mahdollistaa asiakkaan tilanteen paremman haltuunoton sekä ennaltaehkäisee työn kuormittavuutta. Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota työparityöskentelyyn, jotta kukaan ei jää työssään yksin. Neljä sosiaaliohjaajaa toimivat sosiaalityöntekijän työparina ja ottavat vastuuta mm. kirjauksista.

Voit olla lastensuojelun kokenut konkari tai vasta alalle tuleva. Saat tarvittavan tuen ja perehdytyksen tehtävään kummassakin tapauksessa. Esihenkilönäsi toimii hyvinvoinnistasi aidosti kiinnostunut, joustava ja kehittämismyönteinen johtava sosiaalityöntekijä, joka on helposti lähestyttävä ja tavoitettavissa. Johtavan sosiaalityöntekijän lisäksi koko tiimi auttaa sinua ja antaa tukea vaativassa tehtävässämme. Meillä saa kysyä ja olla keskeneräinen; sinulla ei yksin tarvitse olla vastauksia vaan pohdimme niitä yhdessä. Työn tukena toimivat myös viikoittain kokoontuva lastensuojelun tiimi, lakikonsultaatiomahdollisuus sekä ryhmätyönohjaus.

Odotamme sinulta asiakaslähtöisyyttä, kehittämismyönteisyyttä ja joustavuutta. Jos olet lisäksi hyvä tyyppi, sovit joukkoomme mainiosti! Tiimimme koostuu rautaisista ammattilaisista ja vaihtuvuutemme on ollut verrattain vähäistä. Työ edellyttää oman auton käyttöä ja sisältää runsaasti ajokilometrejä palvelualueen maantieteellisestä laajuudesta johtuen. Kilometrikorvaus on varsin kohtuullinen ja kattaa oman auton käytöstä aiheutuvat kulut. Asiakastyötä tehdään koko Vakka-Suomen alueella toimipisteestä riippumatta. Etätyön määrästä ja ehdoista voidaan sopia.

Lämpimästi tervetuloa meille, osaksi lastensuojelun parasta A-luokkaa!

Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys. Mikäli kelpoisuusehdot täyttäviä hakijoita ei ole, voidaan määräajaksi palkata sosiaalityön loppuvaiheen opiskelija (ed. mainittu laki, 12 §).

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Tehtävään valitulta vaaditaan, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.

Haluamme edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Varhan työntekijöille tarjotaan hyvinvoinnin edistämiseksi Smartum -etua liikuntaan, hyvinvointiin, kulttuuriin tai työmatkoihin. Vuonna 2024 etu on 250 euroa.


Läs mer

http://varha.fi

Kontaktuppgifter

Mari Orrensalo, johtava sosiaalityöntekijä

mari.orrensalo@varha.fi

Puh. 044 435 7840

Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, voi paperihakemuksen toimittaa postitse osoitteella Varha, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Olemme noin 23 000 asiantuntijan työpaikka – yksi maamme suurimmista työnantajista. Me huolehdimme siitä, että kaikki alueemme puoli miljoonaa ihmistä saavat tarvitsemansa sosiaali- ja terveyspalvelut sekä turvaamme pelastustoimen. Teemme töitä kaikkia koskettavien tärkeiden asioiden parissa! Me olemme #hyvintekijät! *** Vi är en arbetsplats för cirka 23 000 experter – en av de största arbetsgivarna i vårt land. Vi ser till att alla en halv miljon människor inom vårt område får de social- och hälsovårdstjänster de behöver och vi tryggar räddningsväsendet. Vi arbetar med viktiga frågor som berör alla! #ViGörEttGottJobb Läs om arbetsgivare