test
Sosiaalityöntekijä lastensuojelu, viransijaisuus - Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymä

Päijät-Sotessa uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ lastensuojeluun määräaikaiseen viransijaisuuteen ajalle 1.12.2021-18.7.2022.

Päijät-Hämeessä me arvostamme sosiaalityötä. Päijät-Sotella me vahvistamme aktiivisesti sosiaalityön resurssointia ja meille valmistuu uusia sotekeskuksia. Olemme ylpeitä siitä, että lastensuojelu oli ensimmäisenä sosiaalipalveluna terveyskylässä ja myöskin siitä, että lapsiperheiden aikuisasiakkaille on erikseen aikuistentiimi, joka tekee tiivistä yhteistyötä lasten asioita hoitavien työntekijöiden kanssa.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan tehtävän lastensuojelun parissa, ammattitaitoisen ja kehittämismyönteisen työyhteisön sekä mahdollisuuden säännölliseen työnohjaukseen ja kouluttautumiseen. Teemme SyTy-työtä ja moniammatillisiin tiimeihimme kuuluu myös omia perheterapeutteja.

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä tarjoamme työntekijöillemme mittavat henkilöstöedut. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa, joka mahdollistaa myös elämän äkillisten muutosten huomioimisen. Meillä voit hyödyntää esimerkiksi sairaan lapsen hoitopalvelua. Lisäksi voit saada esimerkiksi apurahaa omaehtoiseen kouluttautumiseen. Virkistäytymiseen voit hyödyntää myös monia suuren talon etuja, esimerkkeinä Holiday Clubin lomaedut, kuntotestit ja hyvinvointivalmennukset.

Kaiken tämän lisäksi etätyö kuuluu meidän työkäytäntöihimme, olemme helppojen kulkuyhteysien päässä, esimerkiksi Helsingistä meillä pääsee junalla noin tunnissa ja meillä on mahdollista käyttää leasing-autoja ja polkupyöriä.

Tavoitteenamme on olla Suomen paras Sote-työpaikka 2023 ja etsimmekin nyt hyviä tyyppejä mukaan tälle haastavalle mutta palkitsevalle matkalle.

Yleisten kelpoisuus ehtojen lisäksi edellytämme sinulta Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukaista sosiaalityöntekijän kelpoisuutta. Kokemus lastensuojelun sosiaalityöntekijän tehtävistä katsotaan eduksi.

Odotamme hakemusta juuri sinulta!

Hakuaikaa on jatkettu 24.1.2022 asti. Tehtävää aiemmin hakeneet huomioidaan haussa.

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Tutustu työnantajaan
  • Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lapsiperhepalvelut, Perhesosiaalityö ja lastensuojelu, Avo-, sijais- ja jälkihuolto
  • TyöpaikkaMääräaikainenKokoaikatyö
  • PHHYKY-13-423-21
  • 1.12.2021 - 18.7.2022
  • 3,852.84 €/kk
  • 11.1.2022 - 24.1.2022 23:59
  • SosiaalityöSosiaalialaLahtiPäijät-Häme

Yhteystietomme

Anne Olenius,
johtava sosiaalityöntekijä
puh. 0505391637

Lisätietoja

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lapsiperhepalvelut, Perhesosiaalityö ja lastensuojelu, Avo-, sijais- ja jälkihuolto

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee noin 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Lahti, 15100 Lahti

Rekommenderade jobb