Sosiaalityöntekijä (Lastensuojelun avohuolto)

ESSOTE hakee kahta (2) sosiaalityöntekijää toistaiseksi voimassa oleviin virkoihin lastensuojelun avohuoltoon 21.12.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Päätoimipaikkana on Mikkelin hyvinvointikeskus. Lastensuojelun työryhmässä työskentelee sosiaalityöntekijöiden lisäksi ohjaajia ja perhetyöntekijöitä. Sosiaalityöntekijän työ koostuu lastensuojelun avohuollon tehtävistä.

Lastensuojelun sijaishuollon tehtävät on keskitetty sijaishuoltoyksikköön, jonka kanssa tehdään tiivistä yhteistyötä. Avohuollon työ sisältää asiakkaiden palvelutarpeen arviointia, asiakassuunnitelmien laatimista ja ylläpitoa sekä sosiaalipalveluja koskevaa päätöksentekoa. Tehtäviin kuuluu myös lasten asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä toimiminen. Sosiaalityöntekijä työskentelee sekä itsenäisesti että työparina muiden ammattilaisten kanssa. Työ edellyttää moniammatillista työskentelyä asiakkaiden verkostojen kanssa.

Sosiaalityöntekijällä on käytettävissään tiiminsä ammatillinen tuki sekä konsultaatiotuki ja moniammatillinen asiantuntijaryhmä. Työntekijöillämme on mahdollisuus työnohjaukseen. Essoten lastensuojelu mahdollistaa työntekijöidensä ammatillisen kehittymisen ja kouluttaa työntekijöitään niin sisäisillä kuin ulkoisillakin koulutuksilla. Meillä on kouluttauduttu systeemiseen lastensuojelutoimintamalliin. Työntekijöillä on mahdollisuus tehdä myös etätyöpäiviä.

Kysy rohkeasti lisätietoja! Myös sosiaalityön opintojen loppusuoralla olevat huomioidaan.

Kelpoisuutena virkaan on oikeus harjoittaa sosiaalityöntekijän ammattia laillistettuna ammattihenkilönä. Huomioimme myös sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevat henkilöt. Tilapäisesti sosiaalityöntekijän tehtävissä voi toimia enintään vuoden ajan sosiaalityöntekijän ammattiin opiskeleva henkilö, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön aineopinnot ja käytännön harjoittelun. Eduksi luetaan kokemus sosiaalityöstä ja lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa -linkistä tai te-palvelut.fi-sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arviointijärjestelmän mukaisesti. Ennen valinnan vahvistamista tulee valitun esittää vaadittavat todistukset terveydentilastaan. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Lasten kanssa työskentelevän tulee esittää rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote ennen työn aloittamista.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Avohuollon ja perhepalvelujen sosiaalityön palveluesimies Tanja Bradly-Ikonen, puh. 040 587 2421, tanja.bradly-ikonen@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjiltä: Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683 tai Hannele Muhonen, puh. 040 359 7980.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.
Osoite: Porrassalmenkatu 35-37, 50100 Mikkeli

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!