test

Sosiaalityöntekijä (lastensuojelun avohuolto, Jyväskylä)

Ansök senast  15.4.2024 15:45

Merkityksellinen työ tarjolla juuri sinulle!

Meillä Keski-Suomen hyvinvointialueella lastensuojelun avohuollon yksikkö vastaa sosiaalityöstä ja virka-aikaisesta lastensuojelun päivystyksestä. Nyt haemme lastensuojelun avohuollon sosiaalityöhön keskiselle alueelle vakituiseen virkasuhteeseen

SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ

Meillä pääset osaksi ammattitaitoista työyhteisöä, jossa saat jatkuvan ja tiiviin tuen esihenkilöltäsi ja tiimiltäsi sekä mahdollisuuden oman työsi kehittämiseen mentoroinnin, koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Käytössäsi on viihtyisät työtilat kaupungin keskustassa ja parkkipaikka työpaikan läheisyydessä. Osittainen etätyö on myös mahdollista. Lähiesihenkilösi Satu työskentelee kanssasi samassa toimipisteessä ja on hyvin tavoitettavissa.

Tehtävä sijoittuu lastensuojelun avohuollon suunnitelmallisen sosiaalityön tiimiin, josta tiimikaverit lähettävät terveisiä: ”Meillä sinua odottaa kokenut ja asiantunteva tiimi, jossa on paljon tilaa yhteiselle pohdinnalle. Asiantuntijuutta tiimissämme vahvistaa asioiden reflektointi yhdessä.”

Sosiaalityöntekijänä meillä pääset tekemään asiantuntijatyötä, johon kuuluu työskentely lapsen ja hänen läheisten kanssa, avohuollon tukitoimien järjestäminen ja niistä päättäminen, lapsen kiireellinen sijoitus sekä huostaanoton ja sijoituksen valmistelu.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys. Mikäli tehtävään ei saada kelpoisuuden täyttävää henkilöä, voidaan määräajaksi palkata sosiaalityön loppuvaiheen opiskelija, joka on suorittanut ammattihenkilölain (817/2015) 12 §:n mukaiset opinnot.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä itsenäiseen asiakastyöskentelyyn ja päätöksentekoon sekä tiimityöhön. Arvostamme aiempaa kokemustasi lastensuojelun sosiaalityöntekijän työstä tai muusta sosiaalityöstä.

Työhyvinvointiasi tukemaan tarjoamme liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun sekä monipuolisesti erilaisia yritysalennuksia, joita voit hyödyntää henkilöstökortilla.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Virassa noudatetaan koeaikaa ja virkaan valittavan tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys. Valitun tulee lisäksi esittää lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote ennen viran vastaanottamista.

Lämpimästi tervetuloa meille töihin!


Läs mer

http://www.hyvaks.fi

Kontaktuppgifter

Ota yhteyttä, kerron mielelläni lisää:

-

Satu Naskinen, johtava sosiaalityöntekijä

p. 0400 760 657

satu.naskinen@hyvaks.fi

-

Soittoajat:

- to 4.4. klo 14-16

- ma 8.4. klo 13-15

-

Parhaiten tavoitat minut sähköpostitse.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Läs om arbetsgivare