test

Sosiaalityöntekijä (lastensuojelun avohuolto, nopean toiminnan tiimi)

Ansök senast  6.5.2024 15:45

Lastensuojelun avohuollon yksikkö vastaa sosiaalityöstä ja virka-aikaisesta lastensuojelun päivystyksestä. Olemme aloittaneet toiminnan vuonna 2024 alussa ja etsimme vielä yhtä lisävahvistusta pohjoisen ja itäisen nopeantoiminnan tiimiin.

Haemme vakituiseen virkasuhteeseen

SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ

Meillä pääset osaksi ammattitaitoista työyhteisöä, jossa saat jatkuvan ja tiiviin tuen esihenkilöltäsi ja tiimiltäsi sekä mahdollisuuden oman työsi kehittämiseen mentoroinnin, koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Haettava virka sijoittuu lastensuojelun avohuollon nopean toiminnan tiimiin (Nopsa) Pohjoiseen ja Itäiseen. Tiimin yhteinen toimipiste tulee sijoittumaan Äänekoskelle, mutta voimme järjestää työtilat myös muualta Nopsa Pohjoisen toimialueelta (Hankasalmi, Laukaa, Konnevesi, Äänekoski, Saarijärvi, Karstula, Kyyjärvi, Kivijärvi, Kannonkoski, Kinnula, Viitasaari ja Pihtipudas). Osittainen etätyö on mahdollista.

Sosiaalityöntekijänä lastensuojelun avohuollon nopean toiminnan tiimissä olet osa virka-aikana päivystävää työryhmää, joka vastaa vaativiin ja vaihteleviin päivystyksellisiin tilanteisiin sekä tukee avohuollon yksikköä perustyössään monipuolisesti. Nopean toiminnan tiimissä pääset tekemään asiantuntijatyötä, johon kuuluu päivystyksellisen arvioinnin ja päätöksenteon lisäksi mm. avohuollon tukitoimien järjestäminen ja niistä päättäminen sekä suunnitelmallisen sosiaalityön työparina toimiminen. Lisäksi tehtävään kuuluu jonkin verran suunnitelmallista avohuollon sosiaalityötä.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys. Mikäli tehtävään ei saada kelpoisuuden täyttävää henkilöä, voidaan siihen määräajaksi palkata sosiaalityön loppuvaiheen opiskelija, joka on suorittanut ammattihenkilölain (817/2015) 12 §:n mukaiset opinnot.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä itsenäiseen arviointiin ja päätöksentekoon päivystyksellisissä tilanteissa, erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä tiimityön taitoja. Arvostamme aiempaa kokemustasi lastensuojelun sosiaalityöntekijän työstä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Virassa noudatetaan koeaikaa ja virkaan valittavan tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys. Valitun tulee lisäksi esittää lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote ennen viran vastaanottamista.

Työhyvinvointiasi tukemaan tarjoamme liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun sekä monipuolisesti erilaisia yritysalennuksia, joita voit hyödyntää henkilöstökortilla.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana.

Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!


Läs mer

http://www.hyvaks.fi

Kontaktuppgifter

Ota yhteyttä, kerron mielelläni lisää:

-

Marja-Liisa Kauppinen, johtava sosiaalityöntekijä

p. 050 438 7549

marja-liisa.kauppinen@hyvaks.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Läs om arbetsgivare