Skip to main content
test
Sosiaalityöntekijä, lastensuojelun avohuolto - Social-och hälsovårdssektorn

Tervetuloa töihin Kallion lastensuojeluun!

Kallion lastensuojelun avohuollon kannustavassa ja iloisessa työyhteisössä on kolme tiimiä, joissa on yhteensä 21 sosiaalityöntekijää, puolipäiväinen perheterapeutti, sosiaaliohjaaja ja kolme johtavaa sosiaalityöntekijää. Toimipisteemme sijaitsee Hakaniemessä hyvin kulkuyhteyksien varrella ja sosiaalityöntekijät työskentelevät 2-3 hengen huoneissa.

Avoin virka on Kallio 3:n kaksikielisessä tiimissä. Tiimi palvelee lastensuojelun asiakkaita Herttoniemessä, Laajasalossa, Roihuvuoressa ja Kulosaaressa sekä koko kaupungin lastensuojelun tarpeessa olevia ruotsinkielisiä perheitä. Nyt haetaan sosiaalityöntekijän palvelemaan asiakkaita suomen kielellä.

Avohuollon sosiaalityössä saat tehdä työtä, jolla on merkitystä. Tehtäviisi kuuluu avohuollon tukitoimien suunnittelu, toteutus ja arviointi. Lisäksi vastaat kiireellisten sijoitusten valmistelusta ja toteuttamisesta sekä huostaanottojen valmistelusta. Tehtävä sopii sinulle, joka pidät pitkäjänteisestä työskentelystä ja sinua kiinnostaa asiakkaiden tilanteisiin erilaisten ratkaisujen etsiminen yhdessä asiakkaan ja verkostojen kanssa. Tiimissämme on osaavia työntekijöitä ja hyvä yhteishenki. Käytettävissäsi on myös toimialan juridinen tuki.

Etätöistä voimme sopia tilanteen mukaan. Tällä hetkellä tiimissämme on yhdellä työntekijällä keskimäärin 27 asiakasta.

Sosiaalityötä tehdään sekä itsenäisesti että parin kanssa. Työn tukena tarjoamme säännölliset tiimikokoukset, tiimityönohjauksen ja lähiesimiehen henkilökohtaisen konsultaation. Käytettävissäsi on myös toimialan juridinen tuki. Voit myös hakea itsellesi kokeneempaa sosiaalityöntekijää mentoriksi. Toimipisteessämme tehdään työtä systeemisen työotteen mukaisesti.

Monipuolinen tehtäväkenttämme tarjoaa hyvän mahdollisuuden kehittyä lastensuojelun ammattilaisena. Meille ovat tervetulleita myös työuraansa vasta aloittelevat sosiaalityöntekijät ja sijaispätevyyden omaavat opiskelijat. Voit saada työsuhdematkakortin ja hakea työsuhdeasuntoa. Työajan joustojen avulla sinulla on mahdollisuus sovittaa yhteen vapaa-aikasi ja perhe-elämäsi työn kanssa. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon.

Kelpoisuusehto:

Edellytyksenä on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja dokumentointitaitoja.

Eduksi luetaan lastensuojelutyön kokemus.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Etelän lastensuojelu Kallio 3
  • TyöpaikkaVakinainen
  • SOTE-01-925-22
  • 2.1.2023
  • 3753,97 €/kk + 1.10.2022 yleiskorotus
  • 25.11.2022 - 14.12.2022 16:00
  • KuntaSosiaalityöHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

Johtava sosiaalityöntekijä Bettina von Kraemer p. 050 547 5627, bettina.von.kraemer@hel.fi

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Etelän lastensuojelu Kallio 3

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Toinen linja 4 G, 00530 Helsinki

Rekommenderade jobb