Sosiaalityöntekijä, lastensuojelun avohuolto

Lastensuojelun avohuollon sosiaalityöntekijänä toimit lapsen asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä. Tehtäväsi on tärkeä. Valvot lapsen etua, vastaat päätöksenteosta, asiakassuunnitelmista ja muusta lakisääteisestä lastensuojelun avohuollon sosiaalityöstä. Työhösi kuuluu monialaista yhteistyötä verkostojen ja eri yhteistyötahojen kanssa.

Onnistumisesi edellytykset eivät kaikki riipu sinusta, mutta sinulla on hyvä olla vahva motivaatio tehdä sitkeästi töitä lapsen edun eteen. Odottamattomat käänteet ja vaativat päätöksentekotilanteet kuuluvat työn luonteeseen, joten sinun on myös hyvä olla rohkea ja valmis altistamaan itsesi haastaville vuorovaikutustilanteille. Asiakaslähtöisyys sekä aktiivinen ja itsenäinen työote auttavat sinua työssäsi. Työskentelyn kohdatessa lapsen ja hänen tärkeiden aikuistensa tarpeet oikea-aikaisesti ja tarkoituksenmukaisella tavalla, olet mukana edistämässä merkittäviä muutoksia.

Kelpoisuusvaatimus määräytyy sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/15 mukaan.

Eduksi luetaan aikaisempi kokemus lastensuojelun sosiaalityöstä. Kuulut joukkoomme, kun koet ammattiylpeyttä työstäsi, haluat kehittyä asiantuntijana ja kehittää työtä sekä oppia uutta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä moniammatillisessa, lastensuojelun kehittämiseen sitoutuneessa työyhteisössä. Olemme kokenut, avoin ja keskusteleva, 19 upean persoonan porukka, jolle on tärkeää, että jokainen voi kokea olevansa arvostettu sekä työntekijänä että työkaverina.

Työsi tueksi sinulla on käytettävänäsi viikoittain kokoontuva systeeminen tiimi, johon kuuluu konsultoivan sosiaalityöntekijän ja perheterapeutin lisäksi sosiaalityöntekijöitä, perheohjaajia ja perhetyöntekijöitä. Lisäksi tukenasi ovat sosiaalipäivystyksen ja lakimiehen palvelut sekä lastensuojelun asiantuntijaryhmä.

Työhyvinvointiasi tukevat säännölliset työnohjaukset, koulutus- ja kehittämispäivät. Lisäksi tarjoamme sinulle Tyky-rannekkeen, joka mahdollistaa virkistäytymisen Turun kulttuuri- ja liikuntapalveluissa maksuttomasti sekä työmatkoihin tuetun Föli-kortin. Työtilamme sijaitsevat Turun ytimessä, joten kivenheiton päässä on lukuisia hyviä lounasravintoloita.

Lisätietoja

http://www.turku.fi/sosiaalityontekijaksi

Tutustu työnantajaan
  • Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Eteläinen lastensuojelun avohuolto
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyö
  • TKU25-20-371-20
  • 1.2.2021
  • 3 476,12 €/kk
  • 28.12.2020 - 18.1.2021 15:00
  • SosiaalityöSosiaalialaTurkuVarsinais-Suomi

vt. johtava sosiaalityöntekijä Virpi Poskiparta,
p. 0449072117
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa. Kirjalliset hakemukset tulee toimittaa ennen hakuajan päättymistä osoitteella: Hyvinvointitoimiala, kirjaamo, PL 670, 20101 TURKU

Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Eteläinen lastensuojelun avohuolto
Osoite: Linnankatu 23, 20100 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.