Sosiaalityöntekijä, lastensuojelun jälkihuolto, Kirkkonummi

Ansök senast  24.6.2024 15:45

Tule osaksi mahtavaa lastensuojelun jälkihuollon tiimiä!

Meillä Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen lastensuojelun jälkihuollon läntisessä tiimissä aukeaa sosiaalityöntekijän vakituinen virka 19.8.2024 alkaen. Työpiste sijaitsee Kirkkonummella, jossa työskentelee myös toinen sosiaalityöntekijä sekä kaksi sosiaaliohjaajaa. Jos olet kiinnostunut työskentelemään nuorten aikuisten kanssa, pidät työn kehittämisestä, uuden luomisesta sekä pidät uusista haasteista, voit olla etsimämme henkilö!

Jälkihuollon läntinen tiimi on nyt 8 kuukautta toiminnassa ollut suht. uusi tiimi, jossa työntekijöitä työskentelee Hangon, Raaseporin, Siuntion, Inkoon, Lohjan, Vihdin, Karkkilan sekä Kirkkonummen alueella. Tiimiin kuuluu 7 sosiaalityöntekijää, 6 sosiaaliohjaajaa sekä johtava sosiaalityöntekijä. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen toinen tiimi, jälkihuollon itäinen tiimi työskentelee Espoossa ja Kauniaisissa. Läntisen tiimin työntekijöillä on jälkihuollosta paljon osaamista ja kokemusta, joten sinun ei tarvitse osata kaikkea valmiiksi. Vaikka olemme suht. uusi tiimi, meistä on muodostunut tiivis, toisiaan tukeva, huumorintajuinen sekä yhdessä viihtyvä porukka. Olemme luoneet omat keinot pitää toisiimme yhteyttä, koska olemme fyysisesti eri toimipisteissä. Pidämme päivittäin yhteyttä toisiimme mm. teamsissa. Tiimin vahvan tuen lisäksi sinua auttaa niin säännöllinen työnohjaus kuin oma esihenkilö. Alkuun pääsemiseksi järjestämme asiallisen perehdytyksen.
Jälkihuollon sosiaalityöntekijänä vastaat lastensuojelulain perusteella jälkihuoltoon oikeutettujen nuorten tukemisesta ja palveluiden järjestämisestä yhdessä nuoren verkoston kanssa. Meille tärkeää on asiakaslähtöisyys, varhainen tuki ja moniammatillinen toiminta.

Tarjoamme työntekijälle ajantasaiset työvälineet sekä monipuoliset työsuhde-edut mm. kulttuuriin ja liikuntaan. Työaikasi on liukuva ja teemme myös etätyötä. Asiakkaasi asuvat pääsääntöisesti Kirkkonummella, mutta muutamia myös muissa kunnissa. Työpisteesi on Kirkkonummella, mutta tiimin käytössä on sen lisäksi Raaseporissa, Karjaalla, Lohjalla, Vihdissä, Karkkilassa sekä Espoossa työskentelytiloja, joita voit käyttää.

Käytössämme on sosiaalityöntekijöiden sitoutumislisän pilotointi. Kelpoisuusehdot täyttäville sosiaalityöntekijöille maksetaan 200€/kk sitoutumislisää vuoden 2025 loppuun.

Työpaikan nimi ja osoite: Kirkkonummen hyvinvointikeskus, Jokiniityntie 2, 02400 Kirkkonummi.
Työaika: 37,45
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävässä edellytetään: tehtävän vaativuuden mukaista osaamista, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, hyvää kirjallista ilmaisukykyä ja valmiutta itsenäiseen työskentelyyn. Tehtävässä edellytetään hyvää suomen kielen taitoa.

Virkaan/työsuhteeseen valituilta pyydetään satunnaisesti Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukaista huumausainetodistusta.

Arvostamme: työkokemusta lastensuojelun jälkihuollosta tai muusta nuorten kanssa tehtävästä sosiaalityöstä sekä kehittämismyönteisyyttä. Koska osa asiakaskunnasta on ruotsinkielisiä, katsomme eduksi, että osaat myös ruotsia.

Työhaastattelut pidetään viikolla 26, ke 26.6 sekä to 27.6.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa.

Kontaktuppgifter

Tehtävästä lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Pia Kurola, puh: 0401395562 tai pia.kurola@luvn.fi. Olen tavoitettavissa 10.-14.6 sekä 24.6.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta! Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue on savuton työympäristö. Läs om arbetsgivare