Sosiaalityöntekijä, lastensuojelun sijaishuolto

Ansök senast  16.8.2024 14:00

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen Seinäjoen sote-keskus hakee sijaista sosiaalityöntekijän virkaan, sijaishuollon tiimiin 19.8. - 28.2.2025 väliselle ajalle.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen Seinäjoen sote-keskus hakee sijaista sosiaalityöntekijän virkaan, sijaishuollon tiimiin 19.8. - 28.2.2025 väliselle ajalle.

Sosiaalityöntekijän päävastuullinen tehtävänkuva on sijaishuollon asiakastyö ja siihen liittyvien prosessien hoitaminen. Työntekijä toimii asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä kodinulkopuolelle sijoitetuille lapsille. Systeemistä työotetta tehdään niin asiakastyössä kuin viikkotiimeissä. Lisäksi asiantuntijaryhmät ja konsultaatiotuki antavat tarvittaessa uusia näkökulmia ja tukea haastavissa tilanteissa. Säännöllisestä työnohjauksesta on huolehdittu.

Seinäjoen sote-keskuksessa lastensuojelun ammattilaisia on avo- ja sijaishuollossa yhteensä 17 henkilöä, joista kaksi sosiaaliohjaajaa. Sijaishuollon tiimissä työskentelee 5 sosiaalityöntekijää oman esihenkilön tuella. Tiimistä saat kollegiaalista tukea sekä työparityöskentelyä.

Arvostamme kokemusta lapsiperheiden sosiaalipalveluiden työstä tai lastensuojelusta, vuorovaikutustaitoja sekä kykyä toimia tiimissä. Työtilat sijaitsevat virastotalolla Seinäjoen keskustassa. Meillä on liukuva työaika ja osittainen etätyömahdollisuus. Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Kelpoisuusehtona sosiaalityöntekijän virkaan on laillistettu sosiaalityöntekijän tutkinto (Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015 7 §, 32 §). Virkaan voidaan määräajaksi valita myös loppuvaiheen sosiaalityön opiskelija.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Hyväksyttävä todistus terveydentilasta sekä lain (504/2002) mukainen rikostaustaote on esitettävä ennen viransijaisuuden vastaanottamista. HYVAEP on savuton työpaikka.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Kontaktuppgifter

Sijais- ja jälkihuollon vastuuyksikköjohtaja Niina Kaappola

Puh. 040 636 7270

(lomalla 22.7. - 14.8.2024 välisen ajat)

niina.kaappola@hyvaep.fi

Palveluyksikköjohtaja, lapsiperheiden sosiaalityö, lastensuojelu ja lapsiperheiden palvelut Janne Pajaniemi

(lomalla 15.7. - 11.8.2024)

Puh. 040 774 8700

janne.pajaniemi@hyvaep.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Läs om arbetsgivare