Sosiaalityöntekijä, Lastensuojelun sijaishuolto

Haemme joukkoomme lastensuojelun sijaishuollon yksikköön kehittämismyönteistä ja rohkeaa lastensuojelun ammattilaista.

Lastensuojelun sijaishuollon yksikkö on 24 sijaishuollon ammattilaisen työpaikka. Yksikön 14 sosiaalityöntekijää hoitaa sijoitetun lapsen asioista vastaavan sosiaalityöntekijän tehtäviä. Työntekijäkohtainen asiakasmäärä on keskimäärin 28. Viisi sosiaaliohjaajaa työskentelee sijoitetun lapsen vanhempien/läheisten kanssa. Kaksi sosiaaliohjaaja-kirjaajaa avustaa sosiaalityöntekijöitä asiakassuunnitelmien kirjaamisessa. Kaksi toimistosihteeriä hoitaa yksikön toimistotyötä ja huolehtii mm. laskujen asiatarkastuksesta, Nappulan, päätösten postitusten ja kirjallisten lausuntopyyntöjen koordinoinnista. Yksikön esimiehenä toimii johtava sosiaalityöntekijä.

Työ on osaksi matkatyötä, mutta ei edellytä oman auton käyttöä.

Systeemisen lastensuojelun toimintamalli on käytössä ja yksikössä on kolme systeemistä tiimiä.

Kelpoisuusvaatimus määräytyy sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/15) mukaan.

Odotamme sinulta valmiutta kehittää rohkeasti sijaishuollon sosiaalityötä yhdessä yksikön muiden työntekijöiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa sekä innokasta ja positiivista työotetta. Toivomme sinulta asiakas- ja verkostotyössä arvostavaa ja kuuntelevaa asennetta.

Valitun on toimitettava rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä.

Eduksi luetaan aiempi lastensuojelun sosiaalityön työkokemus ja systeemisen työtavan tuntemus.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen työn, jossa on hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kasvuun ja kehittymiseen työyhteisön ja koko organisaation tuella. Yksikön työntekijöillä on säännöllinen ryhmätyönohjaus ja tarvittaessa sinulla on mahdollisuus yksilötyönohjaukseen. Systeemisen mallin mukaisesti perheterapeutti on osana viikottaisia systeemisen tiimejä. Lisäksi lastensuojelulain 14§ mukainen moniammatillinen asiantuntijatyöryhmä kokoontuu säännöllisesti. Hyvinvointitoimialan lakimieskonsultaatio on käytettävissäsi. Työhyvinvoinnin tukena sinulla on käytettävissä mm. työterveyshuollon palvelut ja Tyky-ranneke, joka mahdollistaa virkistäytymisen Turun kulttuuri- ja liikuntapalveluissa edullisesti.

Lisätietoja

http://www.turku.fi/sosiaalityontekijaksi

Tutustu työnantajaan
  • Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lastensuojelun sijaishuolto
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyö
  • TKU25-20-82-21
  • 1.9.2021
  • 3 510,88 €/kk
  • 27.4.2021 - 17.5.2021 15:00
  • SosiaalityöSosiaalialaTurkuVarsinais-Suomi

Yhteystietomme

johtava sosiaalityöntekijä Milla Lumio p. 050 561 6758, lastensuojelun johtaja Eira Virolainen p. 050 342 4368
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa. Kirjalliset hakemukset tulee toimittaa ennen hakuajan päättymistä osoitteella: Hyvinvointitoimiala, kirjaamo, PL 670, 20101 TURKU

Lisätietoja

Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lastensuojelun sijaishuolto

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.


Osoite: Turku, 20100 Turku

Suggested jobs