Skip to main content
test

Tehtävien hakuaikaa on jatkettu, paikkoja aiemmin hakeneet huomioidaan haussa.

Kempeleen kunnassa on haettavana kaksi sosiaalityöntekijän toistaiseksi voimassa oleva virkaa. Viran ensisijainen sijoituspaikka on lastensuojelu. Virat ovat uusia.

Lastensuojelun sosiaalityöntekijän tehtävänä on turvata lapsen oikeus turvalliseen kasvuympäristöön, tasapainoiseen ja monipuoliseen kehitykseen sekä erityiseen suojeluun. Sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluu lastensuojelulain mukaiset lapsen asioista vastaavan sosiaalityöntekijän tehtävät, suunnitelmallinen lastensuojelun avohuollon ja sijaishuollon sosiaalityö ja siihen sisältyvien viranhaltijapäätösten tekeminen yhteistyössä asiakkaan, hänen läheistensä ja moniammatillisen verkoston kanssa. Työskentely tapahtuu itsenäisesti, työpareittain tai erilaisissa verkostoissa. Työhön sisältyy myös osallistuminen virka-aikaiseen sosiaalipäivystykseen.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 3 § ja 7 § mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys. Kyky itsenäiseen työskentelyyn on välttämätön edellytys tehtävän hoitamisessa. Arvostamme hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja tiimityöskentelyn taitoja sekä moniammatillista työotetta. Arvostamme myös aloitekykyä sekä myönteistä asennetta kehittämiseen ja koulutukseen. Toivomme kokemusta sosiaalityöstä / lastensuojelusta. Oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön. Työhön tarjoamme työyhteisön ja tiimin tuen sekä säännöllisen työnohjauksen.

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa. Virassa noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Hakemukset pyydämme toimittamaan sähköisesti www.kempele.fi/tyopaikat 23.5.2022 klo 15:00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.kempele.fi/tyopaikat

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa vs. johtava sosiaalityöntekijä Heidi Holmström, puh. 050-568 1905.

Lisätietoja

Sosiaalipalvelut

Kempele on reilun 17 000 asukkaan voimakkaasti kehittyvä kunta, joka sijaitsee 10 minuutin ajomatkan päästä Oulusta. Kempeleen kunta tarjoaa edistyksellisen työympäristön, monipuoliset palvelut sekä erinomaiset liikenneyhteydet. Kempeleen kunnan palveluksessa on noin 1000 henkilöä.


Osoite: Kempele, 90440 Kempele

Rekommenderade jobb