test
Sosiaalityöntekijä lastensuojeluun - Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnin tekijöitä.

Haemme SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ vakituiseen virkaan lastensuojeluun Nastolan ja Iitin alueelle.

Sosiaalityöntekijänä tehtäviisi kuuluu lapsen asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä toimiminen lastensuojelun avo- ja sijaishuollossa. Toimit yhteistyössä lapsen ja perheen sekä perheen verkostojen ja yhteistyötahojen kanssa. Työyhteisössä työskennellään systeemisen työotteen keinoin ja työskentelyä tukee myös perheterapeutti.

Toivomme sinulta myönteistä ja tarttuvaa työskentelyotetta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Työn luonne on liikkuva, jonka vuoksi ajokortti on välttämätön. Saat perehtymiseen esimiehen sekä tiimin tuen. Suhtaudumme myönteisesti etätyöskentelyyn ja työnantaja tukee sosiaalityön opiskelijoita opintojen suorittamiseen työn ohessa palkallisin opintopäivin.

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä tarjoamme työntekijöillemme mittavat henkilöstöedut. Olemme mukana mm. Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa, joka mahdollistaa elämän äkillisten muutosten huomioimisen. Tuemme kouluttautumista monin eri tavoin ja meillä on hyvät mahdollisuudet osallistua työnkiertoon. Virkistäytymiseen voit hyödyntää monia suuren talon etuja, esimerkkeinä Holiday Clubin lomaedut, kuntotestit, liikuntaedut ja hyvinvointivalmennukset.

Yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi edellytämme sinulta sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukaisen sosiaalityöntekijän kelpoisuuden. Ennen tehtävän vastaanottamista valitulta edellytetään lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää määräaikaisesti sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, jolla on hyväksyttävästi suoritetut perus- ja aineopinnot sekä käytännön harjoittelu.

Hakuaikaa on jatkettu 2.12.2021 asti. Virkaa aiemmin hakeneet huomioidaan haussa.

Tervetuloa osaksi ammattitaitoista joukkoamme!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johtava sosiaalityöntekijä
Tiina Nurmi p. 0444820325
tiina.nurmi@phhyky.fi

Lisätietoja

Avo-sijais ja jälkihuolto Lastensuojelu

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 6400 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Vapaudenkatu 24, 15140 Lahti

Rekommenderade jobb