Skip to main content
test
Sosiaalityöntekijä lastensuojeluun - Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymä

Päijät-Sotessa uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme seitsemää (7) SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ lastensuojeluun vakinaisiin virkoihin. Virat ovat uusia ja ne sijoitetaan Päijät-Hämeen alueen tiimeihin asiakasmäärien ja asiakasmäärämitoitusten perusteella.

Päijät-Hämeessä me arvostamme sosiaalityötä. Päijät-Sotella me vahvistamme aktiivisesti sosiaalityön resurssointia ja meille valmistuu uusia sotekeskuksia. Olemme ylpeitä siitä, että lastensuojelu oli ensimmäisenä sosiaalipalveluna terveyskylässä ja myöskin siitä, että lapsiperheiden aikuisasiakkaille on erikseen aikuistentiimi, joka tekee tiivistä yhteistyötä lasten asioita hoitavien työntekijöiden kanssa.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan tehtävän lastensuojelun sosiaalityössä, ammattitaitoisen ja kehittämismyönteisen työyhteisön sekä mahdollisuuden säännölliseen työnohjaukseen ja kouluttautumiseen. Työskentelemme systeemisen työotteen mukaisesti ja moniammatillisiin asiakastiimeihin osallistuvat myös perheterapeutit.

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä tarjoamme työntekijöillemme mittavat henkilöstöedut. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa, joka mahdollistaa myös elämän äkillisten muutosten huomioimisen. Meillä voit hyödyntää esimerkiksi sairaan lapsen hoitopalvelua. Lisäksi voit saada esimerkiksi apurahaa omaehtoiseen kouluttautumiseen. Virkistäytymiseen voit hyödyntää myös monia suuren talon etuja, esimerkkeinä Holiday Clubin lomaedut, kuntotestit ja hyvinvointivalmennukset.

Kaiken tämän lisäksi etätyö kuuluu meidän työkäytäntöihimme, olemme helppojen kulkuyhteysien päässä, esimerkiksi Helsingistä meillä pääsee junalla noin tunnissa ja meillä on mahdollista käyttää leasing-autoja ja polkupyöriä.

Tavoitteenamme on olla Suomen paras Sote-työpaikka 2023 ja etsimmekin nyt hyviä tyyppejä mukaan tälle haastavalle mutta palkitsevalle matkalle.

Yleisten kelpoisuus ehtojen lisäksi edellytämme sinulta Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukaista sosiaalityöntekijän kelpoisuutta. Kokemus lastensuojelun sosiaalityöntekijän tehtävistä katsotaan eduksi.

Edellytämme tehtävään tartuntatautilain 48 a §:n mukaista rokotussuojaa.

Odotamme hakemusta juuri sinulta!

Hakuaikaa on jatkettu 19.5.2022 asti. Tehtävää aiemmin hakeneet huomioidaan haussa.

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johtava sosiaalityöntekijä Anne Olenius, puh. 050 539 1637
Johtava sosiaalityöntekijä Päivi Mykrä, puh. 044 780 1384

Lisätietoja

Lastensuojelun avo- ja sijaishuolto

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee noin 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Vapaudenkatu 23, 15140 Lahti

Rekommenderade jobb