Skip to main content
test
Sosiaalityöntekijä-lastenvalvoja - Jyväskylän kaupunki

Haemme Jyväskylän kaupungin perheoikeudellisiin palveluihin

SOSIAALITYÖNTEKIJÄ-LASTENVALVOJAA

viransijaisuuteen 26.10.2022-30.4.2023. Sijaisuus on 100% työajalla 31.12.2022 saakka ja 80% työajalla 1.1-30.4.2023.

Sosiaalityöntekijä-lastenvalvojan tehtäviin kuuluvat lapsen isyyden ja äitiyden selvitykset, lapsen huoltoon, asumiseen ja tapaamiseen liittyvät neuvottelut ja sopimusten vahvistamiset, lapsen elatussopimusneuvottelut ja sopimusten vahvistamiset ja lapsen huollosta ja tapaamisoikeudesta annetun lain 16 §:n mukaisten selvitysten tekeminen tuomioistuimille.

Tehtävä sijoittuu Jyväskylän toimintayksikköön. Tehtävän hoidossa on osittainen etätyömahdollisuus.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7§:n mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön aineopinnot ja siihen liittyvän käytännön harjoittelun. Edellytämme sinulta työkokemusta perheoikeuden ja/tai sosiaalityön alalta sekä hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä työllesi asiantuntevan ohjauksen, tiimin tuen ja mukavat työkaverit.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus).

Viransijaisuus alkaa 26.10.2022 tai sopimuksen mukaan ja siinä on koeaika. Viransijaisuuteen valitun on esitettävä 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä-lastenvalvoja Mirja Laitinen p. 050 311 8647

Lisätietoja

Psykososiaaliset palvelut

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on yli 9000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb