Sosiaalityöntekijä-lastenvalvojan virka

Haemme perheoikeudellisiin palveluihimme sosiaalityöntekijä-lastenvalvojaa vakinaiseen virkaan. Virka on uusi. Sosiaali- ja terveyskeskuksessa on neljä sosiaalityöntekijä-lastenvalvojan virkaa sekä palvelusihteeri.

Sosiaalityöntekijä-lastenvalvojan tehtäviin kuuluvat lapsen isyyden selvitykset ja lasta koskevien huolto-, tapaamis- ja elatussopimusten laatiminen ja vahvistaminen, edunvalvojan sijaisten hakeminen, olosuhdeselvitykset sekä päätöksenteko valvottujen ja tuettujen tapaamisten ja valvottujen vaihtojen osalta. Työhön sisältyy säännölliset tiimit ja työnohjaus.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilölaissa (817/2015, 7 ja 32§) mainittu pätevyys ja sosiaalihuoltolaissa (1301/2014, 27 a§) määritelty lastenvalvojan kelpoisuus, sosiaalityöntekijä tai muu tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Palkkaus on KVTES:n mukainen. Tällä hetkellä on käytössä määräaikainen rekrytointilisä.

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä työterveyshoitajan todistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain (504/2002) tarkoittama rekisteriote. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Lisätietoja

http://www.seinajoki.fi

Tutustu työnantajaan

Sosiaalityön tulosaluejohtaja Päivi Saukko, 050 350 2799

Seinäjoen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala, Sosiaalityö
Osoite: Alvar Aallon katu 9, 60100 Seinäjoki

Tule meille töihin! Seinäjoen kaupunki alueen suurimpana työnantajana työllistää yli 4000 henkilöä. Valtteinamme ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen. Seinäjoki on yksi Suomen menestyneimmistä kaupungeista. Meillä on vahva asenne, rohkeutta ja tekemisen meininki. Meitä on jo yli 63 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 150 000. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea. Suomen kuudenneksi suurimman markkina-alueen keskuksena kaupunki tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset kaupan palvelut. Seinäjoella on laadukasta koulutusta aina yliopistotasolle asti. Kaupunki on tunnettu suurista tapahtumistaan. Vapaa-aikaa voit viettää vaikkapa Rytmikorjaamon keikoilla, ja kaupunginkirjasto Apila valloittaa jokaisen kävijän. Meillä on tilaa isoille ideoille ja tulevaisuuden tekijöille.

www.seinajoki.fi (http://www.seinajoki.fi) www.avaruudenpaakaupunki (http://www.avaruudenpaakaupunki) www.elamaniseinajoki.fi (http://www.elamaniseinajoki.fi) www.facebook.com/seinajoenkaupunki (http://www.facebook.com/seinajoenkaupunki) www.twitter.com/Sjkkaupunki (http://www.twitter.com/Sjkkaupunki) www.linkedin.com/company/11284401 (http://www.linkedin.com/company/11284401) www.instagram.com/sjkkaupunki (http://www.instagram.com/sjkkaupunki) www.youtube.com/seinajoenkaupunki (http://www.youtube.com/seinajoenkaupunki)