test

Hei Sinä sosiaalityön ammattilainen! Leppävaaran lastensuojelu hakee ammattitaitoiseen ja iloiseen joukkoonsa Sinua sosiaalityöntekijän virkaan 1.1.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Meillä on Leppävaarassa parhaillaan auki kaksi sosiaalityöntekijän vakituista virkaa. Lisäksi haemme kahta henkilöä sosiaalityöntekijän viransijaisuuksiin 1.1.2022 ja 18.1.2022 alkaen.

Meillä Espoossa hoidat sosiaalityöntekijänä lapsen koko avohuollon lastensuojelun prosessia ensiarvioinnista asiakkuuden päättämiseen tai sijaishuoltoon saakka. Tällä tavoin haluamme varmistua siitä, että asiakkaan prosessi lastensuojelussa olisi katkeamaton ja sama työntekijä kulkisi lapsen rinnalla mahdollisimman pitkään. Sosiaalityöntekijän asiakasmäärä on noin 30 lasta.

Me johtavat sosiaalityöntekijät pidämme tärkeänä sitä, että jokainen työntekijä saa riittävän tuen työlleen ja jaksaa vaativassa asiakastyössä. Pohdimme asiakasasioita yhdessä viikoittain systeemisissä tiimeissä, johon tiimin ja perheterapeutin lisäksi voivat osallistua myös asiakkaat ja verkostot. Henkilökohtaista asiakasohjausta saat aina, kun sille on tarvetta. Tulevat työkaverisi ovat työhönsä sitoutuneita, kannustavia sekä positiivisia. Autamme ja tuemme toisiamme ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti, jotta asiakaslapsemme perheineen saisivat meiltä parhaan mahdollisen avun ja tuen. Työtäsi tukee työyhteisön ja esihenkilön lisäksi työparityö sekä työnohjaus. Etätöitä voit tehdä sovitusti. Työsuhteesi alussa perehdytämme sinut työhösi hyvin ja sinulle nimetään oma tutor-työntekijä.

Espoon kehittämisen painopistealueet ovat tällä hetkellä Tulevaisuuden lastensuojelu -hankkeen teemoissa. Koulutamme lähitulevaisuudessa kaikki lastensuojelun työntekijät väkivaltatyön teemoihin yhdessä Barnahus-hankkeen ja alueen muiden toimijoiden kanssa.

Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Leppävaaran juna-aseman vieressä. Työyhteisöömme kuuluu 16 sosiaalityöntekijää, 8 sosiaaliohjaajaa, toimistosihteeri ja 3 johtavaa sosiaalityöntekijää.

Tervetuloa huumorintajuiseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme!
Voit seurata meitä täällä Instagram#espoonlastensuojelu (Leppävaara)


Työpaikan nimi: Leppävaaran lastensuojelu

Työaika: 37h 45min /vko

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: : Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävässä edellytetään: Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja dokumentointitaitoja, kykyä toimia sekä itsenäisesti että tiimissä ja verkostoissa.

Arvostamme arvostamme aiempaa kokemusta lastensuojelun sosiaalityöstä sekä lasten kanssa tehtävästä työstä.

Lastensuojelu on osa perhe- ja sosiaalipalveluja. Pidämme tärkeänä asiakaslähtöisyyttä, varhaista tukea ja moniammatillista työskentelyä. Kehitämme lastensuojelua yhdessä asiakkaiden ja muiden perhepalvelujen toimijoiden kanssa.

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/tukea-arkeen/lapsiperheet/lastensuojelu

Tutustu työnantajaan
  • Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lapsiperheiden erityispalvelut
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyöVirkasuhde
  • ESPOO-02-1627-21
  • 1.1.2022
  • Tehtäväkohtainen palkka: 3680,36 €/kk
  • 25.11.2021 - 9.12.2021 15:45
  • SosiaalityöSosiaalialaEspooUusimaa

Yhteystietomme

Johtava sosiaalityöntekijä Mari Pakarinen puh. 0503482957
Johtava sosiaalityöntekijä Niina Kivelä puh. 0468773197
Leppävaaran lastensuojelu

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lapsiperheiden erityispalvelut

Erilaisia urapolkuja ja mahdollisuuksia kehittymiseen ja kasvuun. Luotettava ja vakaa työnantaja, jolle työntekijöiden hyvinvointi on sydämen asia. Kuulostaako hyvältä? Tule töihin Espoon kaupungille!

Espoo on vireä, kehittyvä ja viihtyisä kaupunki, jossa koko perheen on hyvä asua ja kasvaa. Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä maan parhaiden osaajien joukossa, oli ammattiryhmäsi mikä tahansa. Meillä on töissä itseään kehittäviä ja sekä työstään että elämästään nauttivia ammattilaisia.

Työyhteisömme ovat monimuotoisia, kannustavia ja vastaanottavia. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys – kaupungin työntekijänä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Yhdessä me luomme espoolaisille hyvä arjen, joka päivä – itseämme unohtamatta.


Osoite: Lintuvaarantie 2 A, 02650 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb