Sosiaalityöntekijä

Sosiaalityöntekijä! Tervetuloa Lohjan kaupungille toteuttamaan maahanmuutto- ja kotouttamistyötä. Haemme sosiaalityöntekijää uuteen virkasuhteeseen 31.12.2020 saakka ammattitaitoiseen, aktiiviseen ja kehittämismyönteiseen työyhteisön.


Maahanmuuttotiimi on osa aikuissosiaalityön yksikköä. Työkavereina tiimissäsi toimivat maahanmuuttokoordinaattori, sosiaalineuvoja/ohjaaja, maahanmuuttajaohjaaja sekä johtava sosiaalityöntekijä ja toimistosihteeri. Lisäksi aikuissosiaalityön yksikköön kuuluu kolme muuta sosiaalityöntekijää ja viisi sosiaalineuvojaa/ohjaajaa. Nyt haussa oleva virka on uusi, joten pääset mukaan kehittämään tehtävänkuvaasi.

Lohjan kaupungin maahanmuuttajapalvelut ovat vastuussa Lohjalle muuttavien pakolaisten sosiaalityöstä, ohjauksesta ja neuvonnasta. Asiakkaamme tarvitsevat erityisesti kotoutumisprosessin alkuvaiheessa kokonaisvaltaista perehdyttämistä suomalaisen yhteiskunnan toimintaan. Asiakkaissa on turvapaikkaprosessin kautta oleskeluluvan saaneita yksintulleita alaikäisiä nuoria sekä perheitä, jotka tarvitsevat alussa intensiivistä ohjausta alueen peruspalveluiden käytössä. Sosiaalityöntekijänä vastaat erityisen tuen asiakkaiden sosiaalityöstä, kotoutumissuunnitelmien laadinnasta ja seurannasta sekä sosiaalihuollon lakisääteisistä päätöksistä. Pääset käyttämään osaamistasi ja taitojasi monipuolisesti.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit sekä tiimin, esimiehen ja työnohjaajan tuen. Työpiste sijaitsee Lohjan keskustassa keskeisellä paikalla ja lähellä sijaitsee useita palveluita, kauppoja ja lounaspaikkoja sekä muita kaupungin toimijoita. Autoilijoille tarjoamme ilmaisen parkkipaikan. Käytössämme ovat kannettavat tietokoneet ja mobiilileimaus sekä laaja työajan liukuma (klo 7-9.30 ja 14-19.00).

Arvostamme aktiivista työotetta, kiinnostusta työn kehittämisestä ja maahanmuuttotyöstä sekä yhteistyö- ja verkostotyötaitoja. Maahanmuuttotyön tuntemus on eduksi, mutta perehdytämme sinut.

Kelpoisuusehto: sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§, 32§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus ja Valvira-rekisteröinti. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää määräajaksi sosiaalityön tutkinto-opiskelijalla, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä käytännön harjoittelun.

Tehtäväkohtainen palkka 3507,00 €/kk. Tehtävää täytettäessä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä Keski-Uudenmaan työterveyshuollon todistus terveydentilastaan.

Haastattelut pidetään viikolla 7.

Hakuaikaa jatketaan 21.2.2020 asti.

Lisätietoja:
Johtava sosiaalityöntekijä Mirjami Tuomikoski, puh. 044 369 1239 tai mirjami.tuomikoski@lohja.fi

Lohjan kaupunki on savuton työnantaja.

Tutustu työnantajaan

Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen 21.2.2020 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Lohjan kaupunki/Lohja rekry, PL 71, 08101 Lohja. Kuoreen tunnus LOH-09-15-20. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta.

Lohjan kaupunki, Aikuissosiaalityö
Osoite: Laurinkatu 48, 08100 Lohja