Sosiaalityöntekijä

Tule kehittämään kanssamme lastensuojelua, sosiaalipäivystyksellistä työtä ja Ankkuri-toimintaa.

Etsimme juuri Sinua Lohjalle sosiaalityöntekijäksi vakituiseen virkaan osaksi moniammatillista tiimiämme, jossa ratkaisuja etsitään yhdessä asiakkaan ja perheen kanssa monitoimijaisesti. Tehtävä on jaoteltu työajallisesti virka-aikaiseen sosiaalipäivystyksessä toimimiseen sekä Ankkuri-tiimissä toimimiseen n.50% työajalla.

Ankkuri-tiimi on vuonna 2020 virallisesti aloittanut toiminto. Sosiaalityöntekijä vastaa monialaisesta yhteistyöstä osana Ankkuri-tiimiä lohjalaisten asiakkaiden osalta. Ankkuri-tiimissä muut toimijat ovat poliisi, erityisnuorisotyöntekijä, psykiatrinen sairaanhoitaja, ja Perusturvakuntayhtymä Karviaisen alueen osalta sosiaalityöntekijä.

Sosiaalityöntekijä toteuttaa ensisijassa lastensuojelullisiin tilanteisiin liittyvää arviointityöskentelyä sekä kiireellisiä lastensuojelullisia toimia ja päätöksentekoa virka-aikaisessa sosiaalipäivystyksessä.Tehtävä sisältää yhteydenottojen ja lastensuojeluilmoitusten vastaanottoa ja käsittelyä, neuvontaa ja ohjausta sekä monialaista yhteistyötä asiakkaiden palvelutarpeen arvioinnin laatimiseksi.
Tehtävässä edellytetään erinomaisia vuorovaikutustaitoja, kykyä pari - ja tiimityöskentelyyn sekä viranomaisyhteistyöhön. Aiempi kokemus lastensuojelutyöstä ja lainsäädännön laaja-alainen tuntemus on tehtävän menestyksellisen hoidon edellytys.Tehtävän luonne edellyttää työntekijältä myös kykyä sietää epävarmuutta ja nopeasti muuttuvia tilanteita. Arvostamme kehittämismyönteisyyttä sekä hyviä organisointi- ja dokumentointitaitoja.

Työ on luonteeltaan liikkuvaa, joten ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä viran hoitamisessa. Toimipisteinä lapsiperheiden sosiaalipalveluiden toimitilat Lohjan keskustassa ja Lohjan poliisilaitos.

Työsi tueksi lapsiperheiden sosiaalipalveluissa tarjoamme moniammatillisen tiimin, jossa on sosiaalityöntekijöiden lisäksi mm. sosiaaliohjaajia, perheterapeutti, psykologi, psykiatrinen sairaanhoitaja, perhetyöntekijöitä sekä ammatillisia tukihenkilöitä. Ojamon Perhetukikeskuksessa tukipalveluiden ohessa toimii myös Lohjan omat lasten ja nuorten vastaanotto/arviointi-osastot. Ankkuri-tiimin toimintaa kehitetään yhdessä tiimin työntekijöiden, ohjausryhmän, poliisin, kuntien ja yhteistyötahojen toimijoiden kesken.
Tarjoamme säännölliset työnohjaukset, erityisasiantuntijoiden konsultaatiomahdollisuudet, esimiesten tuen sekä toimivan työterveyshuollon. Autoilijoille tarjoamme ilmaisen parkkipaikan. Käytössämme ovat kannettavat tietokoneet, liukuva työaika ja työajanseurannan mobiilileimaus.

Kelpoisuusehto: Edellytyksenä on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§, 32§) mukainen Valvira-rekisteröity sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön aineopinnot ja siihen liittyvän käytännön harjoittelun.

Palkka on 3580,28 euroa/kk, KVTES:n mukaan + mahdolliset kokemuslisät.

Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote ja Keski-Uudemaan Työterveys Oy:n todistus terveydentilastaan.

Haastattelut toteutetaan 12.2.2020 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Päivi Känkänen, lapsiperhetyön päällikkö, puh. 044 374 1225. paivi.kankanen@lohja.fi

Lohjan kaupunki on savuton työnantaja.

Tutustu työnantajaan

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä.
Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen 28.2.2020 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Lohjan kaupunki/Lohja rekry, PL 71, 08101 Lohja. Kuoreen tunnus LOH-09-9-20. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta.

Lohjan kaupunki, Lasten, nuorten ja perheiden sosiaali- ja erityispalvelut
Osoite: Laurinkatu 50, 08100 Lohja