test

Sosiaalityöntekijä, lounainen Lappi, lastensuojelu

Ansök senast  28.9.2023 15:00

Lapin hyvinvointialueen sosiaalipalveluissa on haettavana

Neljä (4) lastensuojelun SOSIAALITYÖNTEKIJÄN virkaa

Sosiaalityöntekijöiden tehtävät sijoittuvat hyvinvointialueen organisaatiossa sosiaalipalveluiden toimialalle, perheiden ja työikäisten palveluiden -vastuualueelle Lounaisen Lapin palvelualueelle, Kemin ja Tornion toimipisteisiin. Lastensuojelun tiimeissä työskentelee sosiaalityöntekijöitä, perheohjaajia, jälkihuollon ohjaajia sekä sijais- ja tukiperhetyöntekijä. Lisäksi tiimeihin osallistuu johtava sosiaalityöntekijä.

Avoinna olevien virkojen tehtävät sijoittuvat lastensuojelun avo- ja/tai sijaishuoltoon. Sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluu lastensuojelulain mukaiset lapsen asioista vastaavan sosiaalityöntekijän tehtävät sekä suunnitelmallinen lastensuojelun avo- ja sijaishuollon sosiaalityö yhteistyössä asiakkaan ja moniammatillisen verkoston kanssa. Lisäksi tehtävään kuuluu sosiaalityön virka-aikaiseen päivystykseen osallistuminen.

Tarjoamme työn tueksi viikoittaiset tiimipalaverit ja johtavan sosiaalityöntekijän tuen, säännöllisen työnohjauksen sekä Smartum-edun.

Tehtävässä edellytetään itsenäistä ja aloitteellista työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisöissä toimimisen taitoja. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Työntekijöillämme on mahdollisuus tehdä etätöitä työmme luonne huomioon ottaen.

Arvostamme kokemusta sosiaalityöstä, motivoitunutta ja ratkaisukeskeistä työotetta, valmiutta pari- ja tiimityöhön sekä verkostotyön osaamista.

Kelpoisuusvaatimuksena sosiaalityöntekijän tehtävään on sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015) mukainen pätevyys ja oikeus harjoittaa sosiaalityöntekijän ammattia laillistettuna ammattihenkilönä. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sote-sopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 4100 €/kk. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Lounaisen alueen virka-ajan ulkopuoliseen sosiaalipäivystykseen osallistumisesta maksamme aluekohtaisen erillislisän.

Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ja toimitettava työnantajalle nähtäväksi lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) mukaisesti itseään koskeva rikosrekisteriote. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Hae tehtävää sähköisellä lomakkeella Kuntarekry-palvelussa 28.09.2023 klo 15.00 mennessä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


Läs mer

https://lapha.fi

Lisätietoja voi kysyä:
Päivi Leinonen, lastensuojelun palvelupäällikkö, 040-8413268, paivi.leinonen@lapha.fi
Elina Kalaoja, johtava sosiaalityöntekijä (Kemi, Keminmaa, Simo), 050-4335679, elina.kalaoja@lapha.fi
Sanna-Mari Juopperi, johtava sosiaalityöntekijä (Tornio, Ylitornio, Tervola), 040-5327814, sanna-mari.juopperi@lapha.fi

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint

Läs om arbetsgivare