Sosiaalityöntekijä (määräaikainen) - Porin kaupunki

Sosiaalityöntekijä (määräaikainen)

Satakunnan lastensuojelun kehittämisyksikön tehtävänä on tukea ja ohjata Satakunnan kuntien lastensuojelun työntekijöitä, perhehoitajia ja muita sijaishuollon toimijoita. Työmuotoja ovat konsultaatio, työparityöskentely, vertaistapaamiset, hyvien työkäytäntöjen kehittäminen, kokoaminen ja juurruttaminen. Työhön kuuluva koulutus ja ryhmien vetäminen tapahtuvat osittain iltaisin ja työskentely edellyttää oman auton käyttämistä.

Kelpoisuusvaatimuksena sosiaalityöntekijän koulutus.

Tehtävä edellyttää työntekijältä innostunutta asennetta, monipuolisia vuorovaikutustaitoja sekä yhteistyökykyä eri toimijoiden kanssa. Kehittämisyksikön painopiste on perhehoito ja sijaishuollon tuntemus katsotaan hakijalle eduksi

Vaaditut todistukset: kelpoisuuden osoittavat todistukset.

Tehtävään valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 6 § 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Täytä sähköinen hakemus josta muodostuu CV. Skannaa tutkintotodistuksesi sähköisen hakemuksen liitteeksi tai toimita ne osoitteella Porin kaupungin henkilöstöpalvelut/rekrytointiyksikkö, PL 47 (Valtakatu 15), 28100 Pori. Itse tehtyä CV:tä tai työtodistuksia ei tarvitse liittää.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: p. 044 701 9989 ja p. 044 701 3421

Johtava sosiaalityöntekijä Marketta Raivio p. 044 701 9551, marketta.raivio@pori.fi
Sosiaali- ja perhepalvelujen johtaja Mari Levonen, p. 044 701 6102, mari.levonen@pori.fi

Porin kaupunki, Perusturva, Sosiaali- ja perhepalvelut, Satakunnan lastensuojelun kehittämisyksikkö
Osoite: 28100 Pori

Maakunnallinen Satakunnan lastensuojelun kehittämisyksikkö on osa kuntien palvelurakennetta ja palvelujen kehittämistä. Sen tehtävänä on edistää erityisesti sijaishuollossa tasavertaisten palvelujen saamista ja lastensuojelutyön osaamista.
Porin kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan