Haemme osaavaan, työstään ja sen kehittämisestä innostuneeseen työyhteisöömme sosiaalityöntekijää vaikinaiseen virkasuhteeseen. Matinkylä-Olarin ja Tapiolan lastensuojelussa työskentelee 14 sosiaalityöntekijää, 5 sosiaaliohjaajaa ja yksi ohjaaja sekä kaksi johtavaa sosiaalityöntekijää ja toimistosihteeri. Työyhteisössämme on vahvaa ammatillista osaamista. Esimiehillä on pitkä kokemus lastensuojelutyöstä. Tarjoamme perehdytyksen työhön, tuemme toisiamme työssä, jaamme kokemuksiamme ja iloitsemme onnistumisistamme

.Lastensuojelun avohuollon sosiaalityöntekijän työtehtäviin kuuluu päivystys- ja ensiarviointityö, palvelutarpeen arvioinnit, lasten ja heidän perheidensä ohjaus ja neuvonta, lastensuojelun avohuollon suunnitelmallinen työ sekä sijaishuollon sijoitusprosessit. Työntekijöille on tarjolla esimiehen, työyhteisön ja työnohjaajan tuki. Teemme työtä työpareina ja systeemisellä työotteella. Meillä on vuosittain työn kehittämispäivä. Lisäksi Espoon kaupunki tarjoaa erilaisia työsuhde-etuja. Sosiaalityön opiskelijalla on mahdollisuus kolmen kuukauden palkalliseen opintovapaaseen gradun kirjoittamista varten. Liikenneyhteydet ovat hyvät ja metrolla pääsee lähelle toimistoamme. Lisäksi ilmainen autohallipaikka järjestyy tarvittaessa.

Työpaikan nimi: Matinkylä-Olarin ja Tapiolan lastensuojelu

Työaika: 37,45 h/vko

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävässä edellytetään:

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme: Kokemusta lastensuojelutyöstä

Tutustu työnantajaan
  • Espoon kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lapsiperheiden erityispalvelut, Lastensuojelun avopalvelut
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyö
  • ESPOO-02-942-20
  • 1.10.2020
  • Tehtäväkohtainen palkka: 3643, 92 €/kk
  • 11.9.2020 - 25.9.2020 15:45
  • SosiaalityöSosiaalialaEspooUusimaa

Merja Poikala. Johtava sosiaalityöntekijä, merja.poikala@espoo.fi, puh. 046 877 2494
Päivi Korpi-Kauhanen, johtava sosiaalityöntekijä, paivi.korpi-kauhanen@espoo.fi, puh. 046 877 1532

Espoon kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lapsiperheiden erityispalvelut, Lastensuojelun avopalvelut
Osoite: Pihatörmä 1 A, 02240 Espoo

Espoo on yli 290 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Espoon kaupungin tavoitteena on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.