test

Sosiaalityöntekijä, Meri-Lappi

Ansök senast  8.5.2024 15:00

Sosiaalityöntekijäksi Meri-Lappiin!

Lapin hyvinvointialueen sosiaalipalveluissa on haettavana 8.5.2024 klo 14.00 mennessä

SOSIAALITYÖNTEKIJÄ ASUMISPALVELUIHIN

Lapin hyvinvointialueella sosiaalipalveluiden toimialalla, perheiden ja työikäisten palveluiden lounaisella palvelualueella on haettavana sosiaalityöntekijän virkaa työikäisten ja päihdepalveluiden vastuualueella.

Meri-Lappi tarjoaa upean yhdistelmän Lappia ja merellistä miljöötä. Täällä pääset nauttimaan Meri-Lapin luonnosta, hyvistä harrastusmahdollisuuksista ja elävästä kulttuurista kahden valtakunnan rajalla. Olipa intohimosi sitten retkeily, kalastus, hiihto tai vaikkapa veneily, Meri-Lapista löydät monipuoliset aktiviteetit ympäri vuoden. Lisäksi naapurimaat Ruotsi ja Norja ovat helposti saavutettavissa, mikä mahdollistaa ostosretket ja vierailut eri kulttuurikohteissa.

Sosiaalityöntekijän tehtävät sijoittuvat lounaiselle vastuualueelle Kemin toimipisteeseen, johon kuuluvat Kemin, Keminmaan ja Simon kuntien alueet.

Keskeisimmät työtehtävät: - Suunnitelmallinen sosiaalityö erityistä tukea tarvitsevien mielenterveys- ja päihdekuntoutujien asumispalveluita käyttävien asiakkaiden ja moniammatillisten verkostojen kansa. - Sosiaalihuoltolain mukaisesti palvelutarpeen arviointi, asiakassuunnitelmat ja päätökset.

Tarjoamme: - Viikoittaiset tiimipalaverit ja säännöllisen työnohjauksen. - Joustoa työhön mm. etätyön kautta, työn luonne huomioon ottaen. - Monipuolisia työsuhde-etuja hyvinvoinnin ja jaksamisen tueksi, mm. Smartum- etu ja lomamajat. - Mahdollisuuden aloittaa työ, kun sinulle parhaiten sopii.

Odotamme hakijalta: - Sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015) mukaista pätevyyttä ja oikeutta harjoittaa sosiaalityöntekijän ammattia laillistettuna ammattihenkilönä. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun. - Oman auton käyttömahdollisuutta.

Arvostamme: - Kokemusta sosiaalityöstä ja sidosryhmien välisestä yhteistyöstä. - Motivoitunutta ja ratkaisukeskeistä työotetta. - Hyviä yhteistyötaitoja sekä valmiutta pari- ja tiimityöskentelyyn. - Itsenäistä työotetta ja oma-aloitteisuutta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sote-sopimuksen mukaan. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Tehtäväkohtainen palkka on 3700 e/kk. Lisäksi käytössä on rekrylisä 300 e/kk puolen vuoden ajan (uusille, viran vastaanottaville kelpoisuusehdot täyttäville sosiaalityöntekijöille).

Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Oletko sinä etsimämme työkaveri?
Hae tehtävää sähköisesti Kuntarekry -sivuston kautta 8.5.2024 klo 15:00 mennessä.


Läs mer

https://lapha.fi

Kontaktuppgifter

Eevaleena Alaoja, johtava sosiaalityöntekijä 040 6550225,

Katri Korpi, johtava sosiaalityöntekijä, p 040 5379080,

Päivi Parpala, työikäisten ja päihdepalveluiden palvelupäällikkö, p. 040 1679 128

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka! Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint Läs om arbetsgivare