Sosiaalityöntekijä nuorisopsykiatrian pkl:lle - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut kuntayhtymä

Sosiaalityöntekijä nuorisopsykiatrian pkl:lle - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut kuntayhtymä

Tule sosiaalityöntekijäksi nuorisopsykiatrian poliklinikalle.

Terveyssosiaalityön ja sosiaali- ja kriisipäivystyksen yksikkö tuottaa alansa asiantuntijapalvelut eri toimipisteisiimme Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymässä, Kymsotessa.

Haemme sosiaalityöntekijää vakituiseen virkasuhteeseen Kotkan nuorisopsykiatrian poliklinikalle. Nuorisopsykiatriassa työskentelee yhteensä 5 sosiaalityöntekijää, Kotkan ja Kouvolan poliklinikoilla ja Kuusankoskella osastolla. Työ edellyttää liikkumista koko Kymenlaakson alueella. Työ alkaa 1.6.19 tai sopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 3426,93 euroa.

Sosiaalityöntekijä osallistuu monialaiseen työryhmätyöskentelyyn. Tarvittaessa sosiaalityöntekijä jalkautuu toteuttamaan asiakastyötä kotiin, koululle tai yhteistyökumppaneiden toimipisteisiin. Työ edellyttää innostunutta työotetta ja hyvää yhteistyökykyä erilaisissa, muuttuvissa verkostoissa. Huomioimme hakijan henkilökohtaiset osaamisalueet ja lisäkoulutukset erityisesti psykiatriasta ja lastensuojelusta tehtävää täytettäessä. Tarjoamme mahdollisuuden osallistua toimintojen kehittämiseen ja tuemme osallistumista lisä- ja täydennyskoulutuksiin.

Kelpoisuusvaatimus määräytyy sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/15) mukaan. Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa. Lisäksi valitun tulee toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työn aloittamista. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa sosiaalityöntekijän viransijaisuus voidaan täyttää tilapäisesti sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Läs mer

http://www.kymsote.fi

Palvelupäällikkö Anna Liakka, anna-riitta.liakka@kymsote.fi
Johtava sosiaalityöntekijä Sinikka Tasala, p.044 3838531, sinikka.tasala@kymsote.fi

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut
Adress: 48100 Kotka

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta
Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on yli 5 700 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.
Laadun tekee huippuammattilaiset.

Mer om arbetsgivaren