Skip to main content
test
Sosiaalityöntekijä, nuorten aikuisten sosiaalityö - Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

Aikuissosiaalityön ja vammaispalvelujen toimiala, Aikuissosiaalityön palvelut
Nuorten aikuisten sosiaalityö
Vernissakatu 8, 01300 Vantaa


Oletko ihminen, joka hoitaa hommat, pelastaa tilanteen kuin tilanteen ja auttaa työkaveria silloin, kun tarvitaan? Silloin voit olla juuri meille sopiva sote-alan tai pelastustoimen ammattilainen.

Olisiko tässä sinulle HYVA työ:Sinä nuorten aikuisten kanssa työskentelystä nauttiva, meillä on tehtävä juuri sinulle! Haemme sosiaalityöntekijää nuorten aikuisten sosiaalityöhön.

Nuorten sosiaalityössä työskentelet asiakkaana olevien nuorten aikuisten (18-24 -vuotiaiden) omatyöntekijänä. Vastaat työssäsi itsenäistyvän nuoren palveluntarpeen arvioinnista, asiakassuunnitelman laadinnasta, toteutuksesta ja seurannasta sekä tarvittavien palveluiden järjestämisestä. Sosiaalityöntekijänä arvioit tukitoimia ja teet päätökset sosiaalihuollon palveluihin liittyen.

Sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluvat myös ehkäisevän toimeentulotuen päätösten teko sekä ensiarvio- ja päivystystyöskentelyyn osallistuminen. Tapaamme asiakkaita niin toimistomme asiakastapaamishuoneissa kuin eri tavoin asiakkaiden lähiympäristöön jalkautuen. Hyödynnämme asiakastyössä myös sähköisiä työvälineitä ja etäyhteyksiä. Käytämme Apotti-asiakastietojärjestelmää.

Arvostamme kykyä asiakaslähtöiseen, myönteiseen ja ratkaisukeskeiseen työskentelyotteeseen. Pidämme tärkeänä mukaan kutsuvaa työorientaatiota, moniammatillista työskentelyä sekä kehittämismyönteisyyttä. Työssä pärjää reippaalla ja aloitteellisella työotteella ja hyvillä vuorovaikutustaidoilla. Tarvitset myös kirjallista ilmaisukykyä sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn.

Työryhmäämme kuuluu johtava sosiaalityöntekijä, seitsemän sosiaalityöntekijää, kaksi erityissosiaaliohjaajaa ja kuusi sosiaaliohjaajaa Työyhteisömme koostuu työurallaan eri vaiheessa olevista työntekijöistä ja siksi tiimistämme löytyykin monipuolista osaamista. Saat hyvän perehdytyksen työhön ja koko työyhteisön tuen. Työyhteisömme on huumorintajuinen ja keskusteleva, jaamme kokemuksiamme ja iloitsemme onnistumisista. Tarjoamme vakituiset työpisteet ja hyvät työvälineet liikkuvan työn toteuttamiseksi.

Työntekoamme on tukemassa säännölliset tiimikohtaiset työnohjaukset. Lisäksi tiimillä on vuosittain työnkehittämispäiviä ja työhyvinvointipäivä. Vantaan ja Keravan hyvinvointialue tarjoaa myös monipuolisia koulutusmahdollisuuksia osaamisen syventämiseksi.

Miksi Vantaan ja Keravan hyvinvointialue? Haluamme panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla

  • lounasedun
  • 300 euron arvoisen liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työsuhdematkalippuedun
  • työterveyshuollon ennaltaehkäisevät ja yleislääkäritasoiset sairaanhoitopalvelut
Olemme lähellä asiakkaita ja työntekijöitä. Tarjoamme näkymän ja työkaluja oman uran kehittämiseen. Haluamme kokeilla ja kehittää, jotta luomme parhaan hyvinvointialueen asukkaiden lisäksi myös työntekijälle. Olemme matalien raja-aitojen työyhteisö, joka on täynnä mahdollisuuksia. Meillä saat tehdä merkittävää työtä: auttaa, hoitaa ja pelastaa.


Tietoa palvelussuhteesta:Palvelussuhteen kesto: Vakituinen, alkaen 08.01.2024 tai sopimuksen mukaan
Palvelussuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Palvelussuhteen muoto: Virkasuhde
Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalityöntekijä (Laki 817/2015 7§ mukainen laillistus)
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Työajan lisätiedot: sosiaalityöntekijän työaika 37,45 h/vko
Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa,
Tehtäväkohtainen palkka: 3941,61 eur/kk, lisäksi mahdollinen aiempaan työkokemukseen perustuva lisä.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.


Heräsikö kiinnostuksesi?Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Täytäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme. Kaikkien rekrytointiemme hakuaika päättyy klo 16:00.

Jäikö jokin askarruttamaan? Kysy rohkeasti lisätietoja, kerromme mielellämme lisää! Tässä yhteystietomme:

sosiaalityön esimies
Hankomäki Johanna
0407556037
johanna.hankomaki@vakehyva.fi

Johtava sosiaalityöntekijä Sanna Vaaltola

040 776 8865

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue tuottaa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palvelut 280 000 asukkaalle. Hyvinvointialueella työskentelee 4 800 asiantuntijaa ja ammattilaista.

Keskitymme siihen, missä olemme parhaita ja päätehtäväämme - autamme, hoidamme ja pelastamme. Olemme rohkeita ammattilaisia ja teemme merkittävää työtä. Olemme kaikki hyvantekijöitä.

Lue meistä lisää vakehyva.fi ja tule sinäkin hyvantekijäksi!
#vakehyva #hyvantekijät

Tutustu työnantajaan

Rekommenderade jobb