Sosiaalityöntekijä, operatiivinen alue

Hei kollega! Etsitkö työtä, jossa tehtävänkuva on monipuolinen, ammatillinen tuki on lähellä, työpisteesi on terveissä tiloissa ja osan työajastasi voit joustavasti tehdä myös etänä? Tule mukaan osaavaan tiimiimme!

Haemme nyt sosiaalityön yksikköön vakituiseen tehtävään

SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja mielenkiintoisen työn terveydenhuollon sosiaalityössä. Työtehtäväsi sijoittuu pääosin aikuisten operatiiviselle osaamisalueelle: sairaalahoitoon ja osaamiskeskukseen.

Sosiaalityöntekijän rooli on laaja; asiantuntija/konsultti, kriisi-, päihde- ja verkostotyöntekijä, koordinaattori sekä yhdyshenkilö mm. sosiaalitoimeen, Kelaan ja työeläkelaitoksiin. Tehtävässä keskeistä on moniongelmaisten asiakkaiden sosiaalisen tilanteen arviointi, toimintakyvyn tukeminen, toimeentuloturvan ja sosiaali- ja kuntoutuspalveluiden järjestäminen sekä monialainen ja -ammatillinen yhteistyö. Työskentelyllä tuetaan asiakkaan ongelman nopeaa arviointia ja ratkaisua. Sinulla on mahdollisuus kehittää työalueellasi terveydenhuollon sosiaalityötä Sairaala Novan uusiutuvien toimintamallien kautta sekä Sote - uudistuksessa muuttuvien palveluprosessien myötä.

Sairaanhoitopiirin sosiaalityön yksikkö tarjoaa terveydenhuollon sosiaalityön palveluja kaikille erikoissairaanhoidon somaattisille erikoisaloille. Yksikössä työskentelee 12 sosiaalityöntekijää. Työtilat sijaitsevat Sairaala Novan nykyaikaisissa ja terveissä tiloissa. Työyhteisö sijoittuu samoihin tiloihin ja ammatillinen tuki on työryhmässä helposti saatavilla. Sinulla on myös mahdollisuus työskennellä osa viikosta etänä.

Yksikkömme voitti tänä keväänä Sosiaalialan opiskelijat TaSO ry:n Paras harkkapaikka -kilpailun ja arvioinnissa todettiin mm: "Yksikössä jokainen otetaan vastaan isolla sydämellä ja toivotetaan tervetulleeksi joukkoon avosylin. Työyhteisössä jokaisen ammattitaitoa arvostetaan. Näin ollen jokaisella on tarvittaessa tilaa jakaa sekä haasteet että onnistumiset työssään yhteisesti kollegojen kesken. Työyhteisö on myös äärimmäisen avoin oppimiselle ja kehittymiselle. Työntekijät pyrkivät löytämään soveltuvia metodeja ja työskentelytapoja, jotka parhaiten soveltuisivat nykyaikaan."

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 7 §:n mukainen pätevyys. Aiempi kokemus terveyssosiaalityöstä sekä sosiaali- ja terveyspalveluiden monipuolinen tuntemus ovat eduksi. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa (6 kk).

Tervetuloa meille töihin!

Lisätietoja

http://www.sairaalanova.fi

Tutustu työnantajaan

Jussi Laitinen
johtava sosiaalityöntekijä
Puh. 014 269 1855
jussi.laitinen@ksshp.fi
ja
Mauri Kallinen
kuntoutusylilääkäri
Kuntoutustoiminnan vastuualuejohtaja
Puh. 014 269 1677
mauri.kallinen@ksshp.fi

Sosiaalityön yksikkö
Osoite: Hoitajantie 3, 40620 Jyväskylä

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Vuonna 2021 käyttöön otettu maakunnan yhteinen uusi sairaalamme, Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Suomen suurimpana keskussairaalana tarjoamme lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluita. Meillä on 3700 työntekijää. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee vetovoimaisessa Jyväskylässä.

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri - Rökfri arbetsplats

Suggested jobs