Sosiaalityöntekijä

Oulun kaupungin hyvinvointipalveluissa, Kontinkankaan hyvinvointikeskuksessa on haettavana SOSIAALITYÖNTEKIJÄN viransijaisuus aikuissosiaalityössä. Työ alkaa 1.11.2020 tai mahdollisimman pian ja kestää 31.12.2020 saakka.

Kontinkankaan hyvinvointikeskuksen sosiaalipalvelujen toiminnan tavoitteena on tuottaa asiakaslähtöiset, alueen palvelutarvetta vastaavat, vaikuttavat palvelut. Palveluprosessit on suunniteltu asiakaslähtöisesti elämänkaarinäkökulmasta. Kontinkankaan hyvinvointikeskuksen alueeseen sisältyy Myllyojan toimipiste.

Sosiaalityöntekijä tukee työssään aikuisten asiakkaiden sosiaalista hyvinvointia, toimintakykyä ja omatoimista suoriutumista elämän erilaisissa ongelmissa sosiaalihuoltolain ja toimeentulotukilain mukaisesti sekä kuntouttavaa työtoimintaa. Työ sisältää palvelutarpeen arviointien tekemistä ja suunnitelmallista työskentelyä sosiaalihuollossa asiakkuudessa olevien kanssa. Tarjoamme tueksi säännölliset tiimipalaverit, työnohjauksen ja työhön liittyvää koulutusta.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 § 3 ja § 7 mukainen pätevyys. Pätevyyden omaavien hakijoiden puuttuessa tulee harkittavaksi sosiaalityöntekijän sijaispätevyyden omaavat sosiaalityön opiskelijat.

Kykyä itsenäiseen työskentelyyn on välttämätön edellytys tehtävän hoitamiseksi. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä moniammatillista työotetta laajassa palveluverkostossa. Hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen. Arvostamme myös myönteistä asennetta kehittämiseen.

Eduksi luetaan työkokemus kunnallisessa sosiaalityöntekijän viranhaltijatyössä, yksilö- ja perhehuollon Effica-osaaminen sosiaalihuollossa ja toimeentulotuessa sekä palvelujärjestelmän tuntemus. Tehtävässä edellytetään rokotuksen antama suoja influenssaa vastaan.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/11235/2020. Hakemukset on toimitettava 30.10.2020 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.ouka.fi/oulu/sosiaali-ja-perhepalvelut/aikuissosiaalityo

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa ajalla 19.-21.10.2020 tiimivastaava Jemina Kela, p. 046 921 5313, ajalla 22.-26.10.2020 tiimivastaava Tero Pesonen, p. 050 466 4084 ja 27.10.2020 alkaen palveluesimies Jaana Kotonen, p. 050 570 0912. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Oulun kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Kontinkankaan hyvinvointikeskus, Sosiaalipalvelut
Osoite: Kajaanintie 46 A ja 48 A-B, 90220 Oulu

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.