Työryhmämme on uudistumassa ja haemme siksi kolmea uutta sosiaalityöntekijää meille työkaveriksi. Sinulla on mahdollisuus päästä mukaan luomaan uusia rakenteita ja mahdollisuus päästä mukaan sosiaali- ja terveydenhuollon yhteisen toiminnanmuutos ja asiakastietojärjestelmä Apotin käyttöönottoon. Sinulla on mahdollisuus saada ensimmäisen puolen vuoden aikana 6% rekrytointilisä.

Tiimiimme kuuluu lastensuojelun sosiaalityöntekijöitä ja sosiaaliohjaajia, aikuissosiaalityön sosiaaliohjaaja, psykiatrinen sairaanhoitaja, perheneuvolan sosiaalityöntekijä ja psykologi sekä johtava sosiaalityöntekijä. Moniammatillinen tiimityö tuo asiakastyöhön mielekkyyttä ja joustavuutta niin asiakkaiden kuin työntekijöiden näkökulmasta.

Sosiaalityöntekijänä autat sosiaalityön keinoin lapsia ja heidän perheitään. Toimit vastuusosiaalityöntekijänä palvelutarpeen arvioinnissa. Arviointityöhön kuuluu lapsen ja perheen tuen tarpeen arviointi yhdessä perheen ja muiden ammattilaisten kanssa. Työhön kuuluu myös virka-aikana tehtävää lastensuojelun päivystystyötä, jossa teet monipuolista kartoitustyötä ja annat ensivaiheen tukea perheille.

Työ sopii sinulle, joka pidät moniammatillisesta työstä lasten ja perheiden kanssa. Tukenasi on työtä innolla kehittävä tiimi sekä säännölliset tiimikokoukset, lähiesihenkilön tuki ja työnohjaus. Yhdessä haluamme perehdyttää sinut uuteen työhön mahdollisimman hyvin. Työ soveltuu niin uransa alkuvaiheessa oleville kuin kokeneillekin työntekijöille.

Sinulla on mahdollisuus tehdä sopimuksen mukaan etätyötä. Meillä sinulla on käytössä oma tai jaettu tilava työhuone. Toimipisteemme sijaitsee junaradan varressa hyvien kulkuyhteyksien päässä Lassilassa. Saat meillä kaupungin monipuoliset henkilöstöedut ja hyvät kouluttautumismahdollisuudet. Autamme tarvittaessa työsuhdeasunnon saamisessa. Tarjoamme käyttöösi myös HSL:n työsuhdematkalipun. Helsingissä saat työhösi tarvittaessa juridista tukea oman toimialamme lakimiehiltä.

Jätä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-01-662-21. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto:

Edellytyksenä on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/sosiaalityontekijaksi-helsinkiin/

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Lastensuojelu, Lapsiperheiden palvelutarpeen arviointi ja tuki
  • TyöpaikkaVakinainen
  • SOTE-01-662-21
  • 1.11.2021 tai sopimuksen mukaan
  • 3680,36 €/kk + rekrytointilisä
  • 1.10.2021 - 29.10.2021 15:00
  • SosiaalityöHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

vs johtava sosiaalityöntekijä Johanna Sirén Päivärinta p. 09 310 41257 ma-pe klo 8.15-16

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Lastensuojelu, Lapsiperheiden palvelutarpeen arviointi ja tuki

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Kaupuntie 11 A, 00440 Helsinki

Rekommenderade jobb