test
Sosiaalityöntekijä perhekeskustiimiin - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut kuntayhtymä

Vakituinen sosiaalityöntekijä lapsiperheiden sosiaalityön Kotkan perhekeskustiimiin 1.4.2022 alkaen.

Haemme sosiaalityöntekijää Kotkan lapsiperheiden sosiaalityön yksikköömme. Lapsiperheiden sosiaalityö toimii kuudessa perhekeskustiimissä, joista Kotkassa toimii kaksi tiimiä.
Lapsiperheiden sosiaalityön tiimi vastaa lapsen palvelutarpeen arvioinnin/lastensuojelutarpeen selvityksen toteuttamisesta sekä sosiaalihuoltolain mukaisesta suunnitelmallisesta sosiaalityöstä. Tiimi koostuu kolmesta sosiaalityöntekijästä, sosiaaliohjaajasta ja perhetyöntekijöistä. Perheiden sosiaalityössä työskennellään systeemisen tiimimallin mukaan.

Sosiaalityöntekijänä omaat hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, kyvyn itsenäiseen päätöksentekoon ja työskentelyyn vaihtelevissa tilanteissa sekä lastensuojelun/sosiaalihuollon kentän tuntemusta. Työ on monipuolista lasten, nuorten ja perheiden arviointityöhön ja suunnitelmalliseen sosiaalityöhön painottuvaa sosiaalityötä.

Työntekijöillä on käytössä työajan liukuma, mahdollisuus neuvotella etätöistä sekä työnantajan tarjoama tuki opiskeluun/koulutuksiin. Ajokortti on tehtävässä tarpeellinen, koska työ vaatii liikkumista.

Kelpoisuusvaatimus sosiaalityöntekijän tehtäviin määräytyy sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/15) mukaan. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa sosiaalityöntekijän viransijaisuus voidaan täyttää tilapäisesti sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

johtava sosiaalityöntekijä Anne-Marie Terämä p. 040 536 0003 anne-marie.terama(at)kymsote.fi

Lisätietoja

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on yli 6000 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.


Osoite: 48210 Kotka

Rekommenderade jobb