Haemme Klaukkalan perheneuvolaan

sosiaalityöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen

alkaen 14.12.2020 tai sopimuksen mukaan - 31.12.2021.

Nurmijärven perheneuvola kuuluu Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymän perheneuvolapalveluihin.

Tehtäväkenttänä on alle 13-vuotiaiden lasten ja heidän perheidensä perheneuvolapalvelut. Haemme sosiaalityöntekijää perheneuvolan Klaukkalan toimipisteeseen, joka sijaitsee Sosiaali- ja terveysasemalla. Työryhmään kuuluu Klaukkalan toimipisteessä kaksi sosiaalityöntekijää ja kolme psykologia, ja koko Nurmijärven perheneuvolatiimissä on neljä sosiaalityöntekijää, viisi psykologia sekä osa-aikainen toimistonhoitaja.

  • Perheneuvolan sosiaalityöntekijän tehtävänä on lasten ja heidän perheidensä psykososiaalisen tilanteen tutkiminen ja hoitaminen osana lasten mielenterveystyön ja lastenpsykiatrian palveluketjua. Tehtäviin kuuluu lisäksi asiantuntija-avun antamista kasvatus- ja perheasioissa muussa perhekeskusverkostossa. Sosiaalityöntekijän erityisosaaminen on vanhemmuuden, perheen ja yhteiskunnan näkökulman huomioonottaminen osana moniammatillista tiimityötä.
Kelpoisuusehtona edellytämme hakijalta sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015) mukaista sosiaalityöntekijän tutkintoa ja Valviran laillistusta. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti (enintään vuodeksi) sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015) 12§ mukaisella sosiaalityön opiskelijalla.

Arvostamme työkokemusta lapsiperheiden parissa ja kiinnostusta perheneuvolatyöhön.

Tarjoamme itsenäisen asiantuntijatehtävän tiimin tuella, hyvän ja mukavan työyhteisön, oman tilavan työhuoneen ja monipuolisen välineistön. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden säännölliseen työnohjaukseen sekä koulutuksiin osallistumiseen.

Hakuaika päättyy 26.11.2020 klo 14.00.

Lisätiedot & yhteydenotot:

Palvelussuhteenehdot määräytyvät voimassaolevan KVTES:n mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 3629,24 €. Koeaika on korkeintaan puolet palvelussuhteen kestosta.
  • Tartuntatautilaki 48§ velvoittaa sosiaali- ja terveydenhuollon työnantajan varmistumaan tartuntatautien vakaville seurauksille alttiiden asiakkaiden ja potilaiden parissa työskentelevän henkilökunnan riittävästä rokotussuojasta (suullisen ilmoituksen mukaan).
  • Tehtävään valitun on toimitettava nähtäväksi lain nro 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.
Tutustu työnantajaan

läntisten perheneuvolapalvelujen esimies Pirjo Turtia, puh. 050 497 0210, pirjo.turtia@keusote.fi

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.