Skip to main content
test

Hiio-Hoi! Varkauden kaupunki kutsuu.
Lapsiperhepalveluissa on haettavana SOSIAALITYÖNTEKIJÄN virka perheneuvolassa työntekijämme siirtyessä eläkkeelle.

Haemme perheneuvolaan sosiaalityöntekijää 1.8.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Perheneuvola sijaitsee Hyvinvointikeskus Aallossa. Ydintiimiin kuuluvat kaksi sosiaalityöntekijä - psykologi -työparia ja käytettävissä on myös lääkäripalvelut.

Olet osa laajempaa moniammatillista lapsiperhepalvelujoukkuetta, johon kuuluvat perheneuvolan palvelujen lisäksi psyykkarit, koulukuraattorit ja -psykologit, terveysneuvonta, perhesosiaalityö, lastensuojelu, perhetyö, aikuis- ja vammaispalvelut sekä Kinnulan lastenkoti.

Perheneuvola palvelee perheitä vanhemmuuden tukemiseksi, kasvuun ja kehitykseen liittyvissä kysymyksissä, sekä vanhempien erotessa perheasioiden sovittelussa. Sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluvat perheneuvolan asiakkaiden ohjaus, tuki-, tutkimus- ja terapiatapaamiset vanhemmille ja heidän lapsilleen yhdessä psykologin kanssa. Järjestämme myös kohdennettua ryhmätoimintaa.

Sosiaalityöntekijän työparina toimii psykologi. Työsi perheneuvolassa on moniammatillista tiimi- ja verkostotyötä. Työskentely edellyttää itsenäistä työotetta, verkostotyötaitoja, kykyä arvioida laajoja kokonaisuuksia, paineensietokykyä sekä hyviä dokumentointitaitoja. Hakijalle katsotaan eduksi perheterapiakoulutus, systeemisen työskentelyn menetelmäosaaminen sekä muut erikoistumiskoulutukset, jotka tukevat perheneuvolatyön hoitamista. Toivomme, että suhtaudut työn kehittämiseen myönteisesti ja tuot rohkeasti ideoitasi esiin. Arvostat ratkaisukeskeisyyttä ja haluat ottaa vaikeatkin asiat kunnioittavasti esiin asiakkaidemme kanssa. Edellytämme kokemusta lasten ja vanhempien kanssa työskentelystä.

Kehitämme moniammatillisuutta ja prosessejamme, osallistumme koulutuksiin ja säännölliseen työnohjaukseen. Meilläkin on TulSote kehittämistyö nytkähtänyt vauhdilla eteenpäin mm. kehittäjäsosiaalityön ansiosta. Käytössämme on e-passi sekä terveet ja puhtaat tilat uudessa Aallossa, jonka alakerran ravintolassa tarjotaan huippuhyvää ruokaa. Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys, laillistettu sosiaalityöntekijä.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa voidaan huomioida myös opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat määräaikaiseen virkasuhteeseen. Tehtävä on uudelleenhaettavana. Aikaisemmin tulleet hakemukset huomioidaan tässä haussa ilman uutta hakemusta.

Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti. Lasten kanssa työskentelevien rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi (504/2002). Virkaan valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja todistus huumausainetestauksesta.

Lisätietoja

http://www.varkaus.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Päivi Haikarainen, johtava sosiaalityöntekijä p.040-5190104; Laura Vornanen, palvelualuepäällikkö p.040-580 5210

Lisätietoja

Lapsiperhepalvelut

Warkaus on vahvaa teollisuusperintöä ja kansainvälistä energiateknologiaa vain tunnin matkan päässä Kuopiosta ja Mikkelistä, Saimaan rannalla. Järvien halkomassa kaupungissamme kaikki on lähellä, niin palvelut kuin työpaikatkin.

Meiltä löytyy rohkeutta ottaa henkilöstö ja asukkaat mukaan päättämään itseensä vaikuttavista asioista. Meillä on loistavia omia ideoita ja loput varastamme. Kehitämme arjessa.

Ryöstä aikaa itsellesi ja perheellesi ja #teeWarkaus!


Osoite: Savontie 55, 78300 Varkaus
Varkauden kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb