Sosiaalityöntekijä (perhepalveluiden tiimi)

Haemme sosiaalityöntekijää perhepalveluiden tiimin avoimeen virkaan. Oravaisissa sijaitsevassa sosiaalitoimistossa työskentelee peruspalvelujohtaja, neljä sosiaalityöntekijää, kaksi sosiaaliohjaajaa, perhetyöntekijä ja sihteeri. Sosiaalityöntekijän työtehtäviin kuuluu sosiaalihuoltolain ja lastensuojelulain mukainen palvelutarpeen selvittäminen ja arviointi, asiakassuunnitelmien laatiminen sekä palvelua ja toimenpiteitä koskevien päätösten tekeminen.

Työ on monipuolista ja haastavaa. Sosiaalitoimiston työyhteisö on mukava ja avoin. Virka edellyttää myös myönteistä asennetta, joustavuutta ja hyvää yhteistyökykyä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Kielitaitovaatimuksena on hyvät suulliset ja kirjalliset taidot siinä toisessa kotimaisessa kielessä, joka ei ole hakijan äidinkieli. Kulttuurillinen osaaminen katsotaan ansioksi. Sosiaalityöntekijällä on oltava oma auto käytettävissä.

Kelpoisuusvaatimuksena on lain sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista (817/2015) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Mikäli virkaan ei hae kelpoisuuden omaavia henkilöitä, virkaan voidaan valita tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskeleva henkilö, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön aineopinnot ja käytännön harjoittelun.

Ansioiksi katsotaan kokemus perhepalvelusta ja lastensuojelusta sekä henkilökohtainen soveltuvuus tehtäviin. Virkaan valitun henkilön tulee esittää rikosrekisteriote (504/2002) ja hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Kuuden kuukauden koeaika.

Työ alkaa: 1.11.2020 tai sopimuksen mukaan
Palkka: KVTES:n mukaan, tehtäväkohtainen palkka 3 441,48€
Yhteystiedot: peruspalvelujohtaja Christine Widd, puh. 06 382 1400, christine.widd@vora.fi
Työavain Kuntarekryssä: 303333
Hakuaika päättyy: 5.10.2020 klo 16.00


Vöyrillä 29.6.2020
Peruspalvelulautakunta


Lisätietoja

http://www.voyri.fi/tyo

Tutustu työnantajaan

peruspalvelujohtaja Christine Widd, puh. 06 382 1400, christine.widd@vora.fi

Peruspalvelun toimiala
Osoite: Öurintie 31, 66800 Oravainen

Vöyri sijaitsee Pohjanmaan kauniilla rannikolla. Asukasluku on noin 6 700 ja kunta on kaksikielinen ruotsin ollessa enemmistön kielenä. Kunta on elinvoimainen maalaiskunta ja vetovoimainen asuinkunta. Elinkeinoelämä monine pienyrityksineen on vilkaista ja työttömyys on alhainen.

Vöyrin kunnassa on tarjolla paljon toimintoja, sekä kulttuuri- että urheiluelämä kukoistavat. Rentouttavan ulkoilun mahdollisuudet ovat hyvät vaihtelevan luonnon ansiosta.

Tervetuloa viihtymään kanssamme. Uskomme tulevaisuuteen.

Vörå kommun - Rökfri arbetsplats