Sosiaalityöntekijä perhepalvelut

Haemme
Sosiaalityöntekijää sekä lastensuojelu-, että sosiaalihuoltolain mukaiseen perheiden kanssa tapahtuvaan sosiaalityöhön

Teemme työtämme tiiviissä yhteistyössä kunnan eri toimijoiden kanssa moniammatillisesti, jotta pystymme tarjoamaan parhaan mahdollisen avun ja tuen asiakasperheillemme. Meillä on aikaa pohtia ja reflektoida työtämme työparin, tiimin sekä esimiehen kanssa. Tämän lisäksi meillä on myös säännöllinen työnohjaus. Tiimissämme työskentelee johtavan sosiaalityöntekijän lisäksi kaksi sosiaalityöntekijää ja neljä sosiaaliohjaajaa. Työskentelemme molemmilla kotimaisilla kielillä ja sinulla tulee olla erinomaiset taidot toisessa kotimaisessa kielessä ja hyvät taidot toisessa kotimaisessa kielessä. Työntekijöillä on työajan puitteissa mahdollisuus vahvistaa toista kotimaista kieltä ja saada täydennyskoulutusta sovitusti. Sosiaalityöntekijällä on mahdollisuus etätyöskentelyyn.

Toivomme sinulta kehittämismyönteistä ja innostunutta työotetta. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, joustavuutta sekä halua kehittää asiakastyötä. Kunnalla on työntekijöiden käytössä auto, mutta oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa.

Sosiaalityöntekijän kelpoisuusvaatimus on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015 §7) mukainen laillistetun sosiaalityöntekijän pätevyys. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi lain edellyttämät sosiaalityön opinnot suorittanut henkilö. Työnantaja tukee opintojen loppuun saattamisessa sopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 3550 €/kuukausi, hakija voi esittää lisäksi palkkatoivomuksen. Viran täyttämisessä noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Virkaan valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan, jonka saa työterveyshuollosta, sekä annettava selvitys lasten ja nuorten kanssa työskentelevän rikostaustasta.

Lisätietoja

http://www.kimitoon.fi/fi/terveys_hyvinvointi/sosiaalipalvelut
https://www.visitkimitoon.fi/

Tutustu työnantajaan

vt. peruspalvelujohtaja Harald Holmström puh. 0504341165.

Omsorgsavdelningen
Osoite: Kemiönsaari, 25700 Kemiö

Kemiönsaari on dynaaminen 6 700 asukkaan kaksikielinen saaristokunta. Teemme yhdessä töitä elinvoimaisen kunnan ja hyvinvoivien kuntalaisten hyväksi. Uskomme avoimeen, aktiiviseen ja kehittävään työympäristöön. Kemiönsaaren kunta on savuton kunta.

Kemiönsaaren kunta - Rökfri arbetsplats

Suggested jobs