test

Sosiaalityöntekijä, perhesosiaalityö, Joroinen

Ansök senast  2.12.2022 15:00

Hei sosiaalityöntekijä, meillä Pohjois-Savon hyvinvointialueella on tarjolla sinua kiinnostavia työtehtäviä!

Olemme vahvistaneet lapsiperhesosiaalityön palveluita Joroisissa ja etsimme nyt Joroisten toimipisteeseen sosiaalityöntekijää vakituiseen virkasuhteeseen.

Joroisten moniammatillisessa tiimissä työparinasi ovat lastensuojelun sosiaalityöntekijä ja sosiaaliohjaaja sekä perhetyöntekijä muun alueellisen yhteistyöverkoston lisäksi. Liityt toiminnallisesti Varkauden lapsiperhepalveluihin ja sinulla on työkavereita Varkaudessa mm. viisi sosiaalityöntekijää ja kuusi sosiaaliohjaajaa. Kokonaisuutta luotsaa johtava sosiaalityöntekijä.

Lapsiperhesosiaalityön tiimissä otetaan vastaan lastensuojeluilmoitukset, tehdään palvelutarpeen arvioinnit ja järjestetään sosiaalihuoltolain mukaiset palvelut lapsiperheille. Meillä on huumorintajuinen työporukka, joka toivottaa sinut tervetulleeksi joukkoomme! Toimit myös lasten omatyöntekijänä.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, koulutusmahdollisuudet ja ammattitaitoiset työkaverit moniammatillisessa ja kehitysmyönteisessä työyhteisössä. Suhtaudumme myös etätyöhön mahdollistavasti. Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaisesti 3779,03 €/kk.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa voidaan sijaisuuteen palkata myös loppuvaiheen opiskelija, joka täyttää lain sosiaalihuollon ammattihenkilöstä 817/2015 12§ kelpoisuusehdot.

Arvostamme sosiaalihuolto- ja lastensuojelulain osaamista sekä vuorovaikutus- ja kohtaamistaitoja vaikeassa elämätilanteessa olevien lasten ja aikuisten kesken.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä rikostaustaote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002) sekä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ja todistus huumausainetestistä. Noudatamme Pohjois-Savon hyvinvointialueella tartuntatautilain 48 § ja 48 a §:n säännöksiä ja suositamme kaikille asiakastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.

Tehtävää täytettäessä käytetään kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lähetä meille hakemuksesi oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Päivi Haikarainen p. 040 519 0104, paivi.haikarainen@varkaus.fi.

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Pohjois-Savon kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Läs om arbetsgivare