Sosiaalityöntekijä, perhesosiaalityö, Lahti - Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymä

Päijät-Sotessa uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme kahta (2) SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ vakituisiin virkoihin perhesosiaalityöhön Lahteen.

Sosiaalityöntekijänä tehtäviisi perhesosiaalityössä kuuluvat mm. palvelutarpeen arviointien tekeminen ja lastensuojelun tarpeen selvittäminen yhdessä lapsen, perheen ja verkostojen kanssa. Perhesosiaalityössä käsitellään myös lapsiperheiden aikuisten sosiaalihuoltolain mukaisia asioita yhteistyössä aikuisten asioita käsittelevän henkilöstön kanssa. Lisäksi tehtävään kuuluu lapsiperheiden sosiaalihuoltolain mukainen suunnitelmallinen sosiaalityö. Tavoitteena on, että lapsi ja perhe saavat työskentelyn aikana riittävän tuen ja ohjauksen tarvittavien palvelujen piiriin.

Vastaat tehtävässä erityisen tuen tarpeessa olevan lapsen palvelutarpeen arvioinnista ja mahdollisesta lastensuojelun tarpeen selvittämisestä. Asiakassuunnitelmaan perustuvan työskentelyn aikana toimit erityistä tukea tarvitsevan lapsen omatyöntekijänä tai omatyöntekijänä toimivan sosiaaliohjaajan työparina. Tarvittaessa sosiaalityöntekijä käsittelee myös asiakkuudessaan olevien harkinnanvaraista toimeentulotukea.

Toiminnassa on siirrytty systeemiseen ja suhdeperusteiseen malliin. Työparityö tapahtuu osana systeemisen tiimin työskentelyä. Systeemisissä viikkotiimeissä käytettävissä on perheterapeuttinen osaaminen.

Edellytämme sinulta yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) määritellyn sosiaalityöntekijän kelpoisuuden. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä käytännön harjoittelun, jos hän on ennen avoimen yliopiston opintoja suorittanut esimerkiksi sosionomin tutkinnon tai sosiaalialalle soveltuvan ylemmän yliopistollisen tutkinnon.

Kysy lisää ja liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johtava sosiaalityöntekijä Anu-Riikka Tarenius
044 716 1572
anu-riikka.tarenius@phhyky.fi
Johtava sosiaalityöntekijä
Mari Unkuri
044 416 4817
mari.unkuri@phhyky.fi

Lisätietoja

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lapsiperhepalvelut

Päijät-Sotessa työskentelee 6700 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Vapaudenkatu 23, 15140 Lahti

Rekommenderade jobb