Skip to main content
test
Sosiaalityöntekijä (perhesosiaalityö) - Lohjan kaupunki

Haemme sosiaalityöntekijää lapsiperheiden sosiaalipalveluihin Lapset-Sib hankkeeseen 50% työajalla. Tehtävä on määräaikainen, kesto 31.12.2022 saakka.

Tehtävä sijoittuu sosiaalihuoltolain mukaisien lapsiperheiden sosiaalipalvelujen tiimiin. Sosiaalityöntekijän pääasiallinen tehtävä on toimia osana Lapset Sib-hankkeen tiimiä ja laatia palvelutarpeen arviointia hakemusten perusteella. Sosiaalityöntekijä toteuttaa hankkeen asiakasperheiden kanssa suunnitelmallista työskentelyä yhteistyössä perhekumppaneiden ja perheen verkoston kanssa.

Tehtävä sisältää mahdollisien yhteydenottojen ja lastensuojeluilmoitusten vastaanottoa ja käsittelyä hankkeen asiakasperheistä, palvelupäätösten laadintaa palvelutarpeen arvioinnin perusteella sekä hankkeeseen liittyvien tilastointi ja seuranta tietojen koontia.

Tehtävässä edellytetään erinomaisia vuorovaikutustaitoja, kykyä pari - ja tiimityöskentelyyn sekä viranomaisyhteistyöhön. Aiempi kokemus lapsiperheiden sosiaalipalveluista, palvelutarpeen arviointien laadinnasta ja lainsäädännön sekä palvelujärjestelmien hyvä tuntemus on tehtävän menestyksellisen hoidon edellytys. Olethan kehittämismyönteinen sekä omaat hyvät organisointi- ja dokumentointitaidot.

Työsi tueksi tarjoamme ammatillisen osaamisen tiimin, jossa on kaksi perhekumppania, esihenkilöt sekä hankkeen taustaryhmittymät. Lisätietoa Lapset Sib-hankkeesta voit lukea Lohjan kaupungin kotisivuilta. Lapset SIB - Lohja

Tarjoamme säännöllisen työnohjauksen, erityisasiantuntijoiden konsultaatiomahdollisuudet, esihenkilöiden tuen sekä toimivan työterveyshuollon.

Autoilijoille järjestyy parkkipaikka aivan toimipisteen vierestä. Työyksikössämme on käytössä virka-auto, mutta oman auton käyttömahdollisuus ainakin ajoittain on eduksi, koska työn luonne on liikkuvaa.

Liukuva työaika pitkällä liukamalla (7.00-9.30 ja 14.00-19.00) sekä etätyömahdollisuus antavat joustavuutta Sinulle suunnitella työpäiviäsi. Käytössämme olevat nykyaikaiset työvälineet, mahdollistavat etätyöskentelyn. Toimipisteemme sijaitsee keskeisellä paikalla Lohjan kaupungin keskustassa.

Kelpoisuusehto: Edellytyksenä on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§, 32§) mukainen Valvira- rekisteröity sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön aineopinnot ja niihin mahdollisesti sisältyvän käytännön harjoittelun.

Palkka on 1868,12 euroa/kk + mahdolliset kokemuslisät, SOTE-sopimuksen mukaan. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:n Lohjan toimipisteen todistus terveydentilastaan. Lisäksi on esitettävä lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Työntekijöiltä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Haastattelut pidetään sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Lapsiperhetyön päällikkö Päivi Känkänen, 044-3741225, paivi.kankanen@lohja.fi
Tiedustelut tehtävästä mieluiten sähköpostitse.

Lohjan kaupunki on savuton työnantaja.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen 20.5.2022 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Lohjan kaupunki/Lohja rekry, PL 71, 08101 Lohja. Kuoreen tunnus LOH-09-202-22. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

Lohjan kaupunki, Lasten ja nuorten sosiaali- ja erityispalvelut
Osoite: Laurinkatu 50, 08100 Lohja
Lohjan kaupunki - Rökfri arbetsplats Lohjan kaupunki - UNICEF en barnvänlig kommun

Rekommenderade jobb