Skip to main content
test

Hiiohoi - Varkaus kutsuu,
SOSIAALITYÖNTEKIJÄ, sosiaalihuoltolain mukaiset palvelut ja palvelutarpeen arviointi (2 virkaa)

Olemme vahvistaneet sosiaalihuoltolain mukaisten palvelujen tiimiä uusilla vakansseilla. Uudistusten myötä SHL -lapsiperhepalveluissa työskentelee viisi sosiaalityöntekijää ja viisi sosiaaliohjaajaa, lastenvalvoja, perhetyöntekijä, kuntoutusohjaaja ja lapsiperheiden kotipalvelutyöntekijä. Kokonaisuutta luotsaa johtava sosiaalityöntekijä. Lapsiperhesosiaalityön tiimissä otetaan vastaan lastensuojeluilmoitukset, tehdään palvelutarpeen arvioinnit ja järjestetään sosiaalihuoltolain mukaiset palvelut lapsiperheille.

Meillä on huumorintajuinen porukka, joka toivottaa sinut tervetulleeksi. Lakimiehen konsultaatioita voit hyödyntää yhdessä esihenkilösi kanssa säännöllisesti ja etätyöhönkin suhtaudumme mahdollistavasti. Meillä on myös e-passi käytössä ja terveet ja puhtaat tilat uudessa Aallossa sekä huippuhyvää ruokaa tarjoava ravintola alakerrassamme. Kehitämme moniammatillisuutta ja prosessejamme, osallistamme koulutuksiin ja työnohjaukseen. TulSote hankkeiden kautta kehittämistyöt etenevät. SHL tiimi on osa perhe- ja sosiaalipalveluita, mihin kuuluvat perheneuvolan palvelut, koulukuraattorit ja -psykologit, terveysneuvonta, lastensuojelu, aikuis- ja vammaispalvelut sekä Kinnulan lastenkoti.

Toivomme, että suhtaudut työn kehittämiseen myönteisesti ja tuot rohkeasti ideoitasi esiin. Arvostat ratkaisukeskeisyyttä ja haluat ottaa vaikeatkin asiat kunnioittavasti vaikeatkin asiat esiin asiakkaidemme kanssa.

Jotta voit hoitaa tehtävää sinulla pitää olla sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa voidaan sijaisuuteen palkata myös loppuvaiheen opiskelija, joka täyttää lain sosiaalihuollon ammattihenkilöstä 817/2015 12§ kelpoisuusehdot.

Tehtävässä edellytetään myös rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002) sekä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Valitun on ennen työn aloittamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä huumausainetestiä koskeva todistus.

Tehtäväkohtainen palkkaus on 3686,50 euroa/kk + rekrytointi / sitouttamislisä 300 €/kk, kolmen kuukauden välein maksussa.
Koeaika on 6 kk. Noudatamme Sote-tes sopimusta. Haethan virkaa ensisijaisesti sähköisesti. Hakuaika päättyy 13.8.2022 klo 15.00.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Laura Vornanen, palvelualuepäällikkö p.040 580 5210 (1.8.alkaen)

Lisätietoja

Lapsiperheiden sosiaalityö

Warkaus on vahvaa teollisuusperintöä ja kansainvälistä energiateknologiaa vain tunnin matkan päässä Kuopiosta ja Mikkelistä, Saimaan rannalla. Järvien halkomassa kaupungissamme kaikki on lähellä, niin palvelut kuin työpaikatkin.

Meiltä löytyy rohkeutta ottaa henkilöstö ja asukkaat mukaan päättämään itseensä vaikuttavista asioista. Meillä on loistavia omia ideoita ja loput varastamme. Kehitämme arjessa.

Ryöstä aikaa itsellesi ja perheellesi ja #teeWarkaus!


Osoite: Savontie 55, 78300 Varkaus
Varkauden kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb