sosiaalityöntekijä - Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymä

sosiaalityöntekijä - Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ lastensuojelun perhehoitoon vakituiseen virkasuhteeseen. Toimipiste sijaitsee Lahdessa Nikkilässä.

Sosiaalityöntekijänä vastaat perhehoitajuudesta kiinnostuneiden rekrytoinnista ja ennakkovalmennuksesta. Lakisääteinen valmennus koskee pidempiaikaisia perhehoitajia, lapsen perhehoitajaksi halukkaita sukulaisia/läheisiä sekä lyhytaikaisia perhehoitajia. Sosiaalityöntekijänä työtehtäviisi kuuluvat lapsen tarpeita vastaavan perhehoitoperheen etsiminen ja lapsen sijoituksen valmistelu perheeseen yhteistyössä lapsen asioista vastaavan sosiaalityöntekijän kanssa. Työtehtäviisi sisältyy myös perhehoitajien tuen suunnittelu ja toteutus. Työskentelyn tavoitteena on varmistaa laadukas perhehoito, jossa vastataan lapsen ja perheiden yksilöllisiin tuen tarpeisiin mahdollisimman hyvin.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan työtehtävän lastensuojelun perhehoidon parissa, ammattitaitoisen ja kehittämismyönteisen työyhteisön sekä mahdollisuuden säännölliseen työnohjaukseen ja kouluttautumiseen. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää taitoa kouluttaa, hyviä vuorovaikutus ja yhteistyötaitoja, itsenäistä työotetta ja innovatiivisuutta. Toivomme sinulta innokkuutta perhehoidon kehittämiseen. Tehtävän hoitaminen vaatii lastensuojelun sosiaalityön ja perhehoidon tuntemusta. Eduksi katsotaan PRIDE -kouluttajakoulutus. Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 8- 16, mutta se sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä. Tehtävän hoitamiseksi ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä.

Yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi edellytämme tehtävään sosiaalihuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (817/2015) mukaista sosiaalityöntekijän kelpoisuutta. Ennen tehtävän vastaanottamista valitulta edellytetään lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/202) mukainen rekisteriote.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Läs mer

http://www.phhyky.fi
http://www.phhyky.fi/rekry

Palveluesimies
Annakaisa Suokas
annakaisa.suokas@phhyky.fi
puh 050 3987440

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lastensuojelu, Perhehoitajien rekrytointi, valmennus ja tuki
Adress: Rengastie 10, 15601 Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.
Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!

Mer om arbetsgivaren