test

Sosiaalityöntekijä

Hakuaika päättyy  8.2.2023 23:59

Tule mukaamme rakentamaan hyvää lastensuojelua Pirkanmaan hyvinvointialueelle! Läntisen alueen lastensuojelutiimeihin haetaan sosiaalityöntekijöitä. Haemme kahta sosiaalityöntekijää Ylöjärven lastensuojeluun vakituiseen virkaan.

Pirkanmaan hyvinvointialueen läntisellä alueella lastensuojelun sosiaalityö jakautuu tällä hetkellä alueen kuntien omiin tiimeihin, joihin kuuluu esihenkilön lisäksi mm. sosiaalityöntekijöitä, sosiaaliohjaajia, perheohjaajia, perhetyöntekijöitä ja perheterapeutteja tiimin koosta riippuen.

Lastensuojelun sosiaalityöntekijänä tuet perheitä, jotta lapsella olisi hyvät kasvuolot. Sosiaalityöntekijänä vahvistat asiakkaiden osallisuutta ja toimintakykyä moniammatillisesti yhdessä muiden lastensuojelun asiantuntijoiden kanssa. Haluamme jokaisen sosiaalityöntekijän viihtyvän tässä tehtävässä. Lastensuojelun avo- ja sijaishuollon sosiaalityöntekijän työ on vaativa asiantuntijatehtävä, johon kuuluu lapsen asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä toimiminen sekä suunnitelmallinen lastensuojelun sosiaalityö avo- ja sijaishuollossa. Tehtävänkuvaan kuuluu päätöksenteko asiakkaiden palveluista (avohuollon palvelut ja sijaishuollon palvelut) sekä päätösten toimeenpanon seuranta.

Tässä tehtävässä tarvitset kykyä kohdata ihmisiä haastavissa elämäntilanteissa. Tehtävään kuuluu myös yhteistyö erilaisten sidosryhmien kanssa. Edellytämme sinulta hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja. Lastensuojelun sosiaalityö on monipuolinen ja haastava tehtävä, joka vaatii tekijältään jatkuvaa oppimista sekä avointa mieltä. Tiimiin mahtuu sekä kokeneita työntekijöitä, että ammatillista uraa aloittelevia, ja jokainen on osa kehitysmyönteistä ja toisiaan tukevaa työyhteisöä, jossa kaikkien työpanos on yhtä tärkeä.

Tukena työssäsi ammattitaitoisen tiimin ja esihenkilön lisäksi ovat kaksi lastensuojeluun erikoistunutta lakimiestä, säännöllinen työnohjaus sekä mahdollisuus yksilötyönohjaukseen tarvittaessa. Kehitämme lastensuojelussa jatkuvasti systeemistä työotetta sekä perheen aikuisten asioissa tehtävää työtä. Pirkanmaan hyvinvointialue tarjoaa työnantajana monipuoliset työsuhde-edut sekä kattavan työterveyshuollon.

Kelpoisuusehtona tehtävään on Suomessa laillistettu sosiaalityöntekijä. Sosiaalityöntekijän ammatissa voi toimia tilapäisesti enintään vuoden ajan sosiaalityöntekijän ammattiin opiskeleva henkilö, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön aineopinnot ja käytännön harjoittelun. Opiskelija toimii ammattiin valmistuneen sosiaalityöntekijän johdon ja valvonnan alaisena. Eduksi katsotaan aiempi kokemus lastensuojelun ja lapsiperheiden sosiaalityön tehtävistä. Lisäksi eduksi katsotaan suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä muu kielitaito. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote. Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus (SOTE) ja työaika on kokoaikatyö, päivätyö. Viran koeaika on 6 kuukautta. Tehtävän aloitus on 15.2.2023 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antavat johtava sosiaalityöntekijä Tanja Tamminen p. 041 730 6856 tai palvelupäällikkö Katja Sipiläinen p. 050 322 6367. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@pirha.fi.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste (työavain), nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Pirkanmaan Hyvinvointialue, kirjaamo, PL 272, 33101 Tampere. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon. Lisätietoa hakemisesta saat Pirkanmaan hyvinvointialueen rekrytoinnista rekrytointi@pirha.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat johtava sosiaalityöntekijä Tanja Tamminen p. 041 730 6856 tai palvelupäällikkö Katja Sipiläinen p. 050 322 6367. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@pirha.fi.

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Tutustu työnantajaan