Sosiaalityöntekijä, psykiatria- ja päihdepalvelut - Social-och hälsovårdssektorn

Psykiatria- ja päihdepalveluiden Laakson Akuutti- arviointi- ja konsultaatiotyöryhmä etsii sosiaalityöntekijää ensi syksynä. Tule meille tekemään merkityksellistä työtä!

Sosiaalityön palvelut ovat kokonaisvaltaisessa psykiatrisessa työssä olennaisia. Tarjoamme tehtäväkuvan, jossa olet tärkeä osa monialaista työryhmää. Eläkkeelle jäävän kollegan sanoin "maailman paras tiimi".

Tehtäviisi kuuluu sosiaalisten tilanteiden arviointi ja kartoitus, taloudellisten tilanteiden ja asumisasioiden selvittely, kuntoutuspolkujen suunnittelu sekä yhteistyö potilaiden verkostojen ja omaisten kanssa. Sosiaalityöntekijämme tekevät sosiaalihuoltolain edellyttämiä tehtäviä ja niihin liittyvää päätöksentekoa (mm. palvelutarpeen arviointi, täydentävä ja ehkäisevä toimeentulotuki, kuntouttavan työtoiminnan polut).

Kiinnostus kuntouttavaa ja sosiaalityön työkaluja monipuolisesti hyödyntävää sosiaalityötä kohtaan on tehtävän menestyksellisen hoitamisen kannalta välttämätöntä.

Työtäsi tukevat case-kokoukset, työnohjaukset ja ammattiryhmäkohtaiset kokoukset. Osittainen etätyö on mahdollista ja huomioimme myös osa-aikaisuustoiveet.

Helsingin kaupungilla sinua odottavat myös monipuoliset henkilöstöedut ja työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Jätä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-02-244-21. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakuasiakirjat ovat julkisia, eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi:
- aikaisemman työkokemuksen terveyssosiaalityöstä, kuntoutuksen sosiaalityöstä ja/tai työskentelystä psykiatriapalveluissa
- Helsingin sosiaali- ja terveyspalvelujärjestelmän tuntemuksen

Lisätietoja

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Tutustu työnantajaan
  • Helsingin kaupunki, Psykiatria- ja päihdepalvelut, Ensilinjan palvelut
  • TyöpaikkaVakinainen
  • SOTE-02-244-21
  • 1.9.2021
  • 3424,78 e/kk
  • 27.5.2021 - 18.6.2021 15:00
  • SosiaalityöHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

1.6.21 alkaen johtava sosiaalityöntekijä Minna Heimola, p. 09 310 58372
psykososiaalisen työn päällikkö Johanna Palve, p. 09 310 49024
31.5.21 asti johtava toimintaterapeutti Päivi Jalonen, p. 09 310 49981

Lisätietoja

Helsingin kaupunki, Psykiatria- ja päihdepalvelut, Ensilinjan palvelut

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Lääkärinkatu 8, 00250 Helsinki

Rekommenderade jobb