Sosiaalityöntekijä, Rovaniemi

Ansök senast  3.7.2024 15:00

Sosiaalityöntekijäksi Rovaniemen perhesosiaalityön toimipisteeseen!

Lapin upea luonto ja rauha tarjoaa vastapainoa työlle. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Täällä on turvallista elää ja tilaa hengittää. Kuuntele sydämesi ääntä - tule sosiaalityöntekijäksi Lappiin!

Lapin hyvinvointialueen sosiaalipalveluissa, perheiden- ja työikäisten palveluissa on haettavana Sosiaalityöntekijän virka Kaakkoisen Lapin palvelualueelle perhesosiaalityöhön. Sosiaalityöntekijän toimipiste sijaitsee Rovaniemellä.

Sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluu työskentelyä lapsiperheiden kanssa, palvelutarpeen arviointien laatimista, palvelupäätösten tekemistä sekä niiden toimeenpanoa ja toteutumisen seurantaa, palveluiden koordinointia ja monialaista verkostoyhteistyötä. Työ on suunnitelmallista ja tavoitteellista asiakassuunnitelmaan perustuvaa. Sosiaalityöntekijä vastaa erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten asiakkuuksista sekä lastensuojelun tarpeen arvioinnista.

Haemme virkaan sosiaalityöntekijää, jolla on kokemusta lapsiperheiden kanssa työskentelystä, hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, kehittämismyönteisyyttä ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Perhesosiaalityössä työskentelee johtava sosiaalityöntekijä, neljä sosiaalityöntekijää, kaksi sosiaaliohjaajaa ja kolme perheohjaajaa. Meillä olet osa ammattitaitoista työyhteisöä ja saat tiiviin tuen tiimiltäsi ja lähiesihenkilöltä. Tarjoamme osittaisen etätyömahdollisuuden työn luonne huomioon ottaen sekä liukuvan työajan. Käytettävänä on Lapin hyvinvointialueen henkilöstöedut.

Tehtäväkohtainen palkka on 3 988,53€/kk. Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sote-sopimuksen mukaan. Palvelussuhteessa voidaan noudattaa 6 kuukauden koeaikaa.

Kelpoisuusvaatimuksena sosiaalityöntekijän tehtävään on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§) mukainen pätevyys ja oikeus harjoittaa sosiaalityöntekijän ammattia laillistettuna ammattihenkilönä. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksyttävästi sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvät käytännön harjoittelut.

Virkaan valittavan on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ja toimitettava työnantajalle nähtäväksi lain lasten kansa kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2022) mukaisesti itseään koskeva rikosrekisteriote.
Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tule meille huippuhommiin hakemalla tehtävään Kuntarekry-palvelussa 3.7.2024 klo 15:00 mennessä!


Läs mer

https://lapha.fi

Kontaktuppgifter

Lisätietoja antaa:

Johtava sosiaalityöntekijä Pirjo Kreus, p.040 6117306, pirjo.kreus@lapha.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka! Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | X. @Lapinhyvinvoint Läs om arbetsgivare