Sosiaalityöntekijä, Seniori-info, Hanko - Raaseporin alueelle

Ansök senast  28.6.2024 15:45

Hei sinä gerontologisesta sosiaalityöstä kiinnostunut. Tervetuloa tiimiimme tekemään laadukasta ja asiakaslähtöistä sosiaalityötä.

Gerontologinen sosiaalityön tiimi on osa Seniori-infoa. Toimimme koko Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella ja asiakkaitamme ovat pääsääntöisesti yli 65-vuotiaat toimintakyvyltään alentuneet ikääntyneet, joilla on erityisen tuen tarve. Tiimiin kuuluu sosiaalityöntekijöitä ja sosiaaliohjauksen asiakasvastaavia sekä johtava sosiaalityöntekijä.

Haemme joukkoomme gerontologisesta sosiaalityöstä innostunutta sosiaalityöntekijää tai sijaiskelpoista sosiaalityön opiskelijaa Hanko-Raaseporin alueelle.

Gerontologisen sosiaalityön tiimissä sosiaalityöntekijän työnkuvaan kuuluu ikääntyneiden monipuolinen neuvonta, ohjaus ja tuki. Sosiaalityöntekijä vastaa erityisen tuen tarpeessa olevien asiakkaiden tilanteiden selvittämisestä ja palvelutarpeen arvioinnista. Työtehtävään kuuluu myös täydentävän ja ehkäisevän toimeentulotuen myöntäminen. Gerontologinen sosiaalityöntiimi vastaa myös hyvinvointialueella ikääntyneiden virka-aikaisesta sosiaalipäivystyksestä.

Työ edellyttää oman auton käyttöä, sillä työhön kuuluu paljon kotikäyntejä. Työnkuva rakentuu ja yhtenäistyy koko hyvinvointialueella, joten toivomme kehittämismyönteistä asennetta.

Tehtävät vaativat paineensietokykyä sekä kykyä toimia verkostoissa. Teemme tiivistä yhteistyötä mm. kotihoidon, aikuissosiaalityön ja Seniori-infon muiden ammattilaisten kanssa. Työ edellyttää ruotsinkielen taitoa, itsenäistä, ratkaisukeskeistä ja kehittämismyönteistä työotetta.

Tarjoamme monipuolisen työnkuvan ja kokeneet työkaverit. Ei haittaa, vaikka kokemusta ikääntyneiden kanssa toimimisesta ei ole, kiinnostus ja halu oppia riittää. Käytössä on liukuva työaika ja etätyön tekeminen onnistuu joustavasti. Voit itse suunnitella kotikäynnit ja viikkoaikatauluasi.

Vi ser kunskaper i svenska som ett plus eftersom det i vår kundkrets finns både finsk- och svenskspråkiga äldre. Även om teamets arbetsspråk är finska finns det ett behov bland de svenskspråkiga kunderna att få tala sitt modersmål.

Odotamme hakemustasi! Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää. Mikäli vaikuista virkaa ei saada täytetyksi, olet tervetullut tiimiimme myös sijaisuuteen. Huomioimme myös osa-aikatyöstä kiinnostuneet.

Työpaikan nimi ja osoite: Seniori-info
Työaika: 37h 45 min/vko
Tehtävä on vakinainen.
Tehtäväkohtainen palkka: 3977,35 €/kk ja lisäksi sitoutumislisää maksetaan 200 e/kk kaikille sosiaalityöntekijän tehtävää suorittaville kelpoisille sosiaalityöntekijöille 31.5.25 asti.

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Edellytämme riittävää ruotsinkielen osaamista päivittäisen asiakastyön sujumiseksi.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, sekä tartuntatautilain §55 mukaista tuberkuloosiselvitystä.

Virkaan valituilta pyydetään satunnaisesti Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukaista huumausainetodistusta.

Tehtävään valitun on esitettävä itseään koskeva lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote.

Arvostamme molempien kotimaisten kielten hyvää suullista ja tyydyttävää kirjallista taitoa, koordinointikykyä, itseohjautuvuutta, paineensietokykyä ja ICT-osaamista.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa.

Kontaktuppgifter

Tehtävästä lisätietoja antaa

Palveluyksikköpäällikkö Tuula Ekholm p. 043 8253353 19.6. klo 8-9 ja vs. johtava sosiaalityöntekijä Leena Pääskynkivi-Koskinen p. 040 5060783 27.6 klo 14.30-15.30

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta! Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue on savuton työympäristö. Läs om arbetsgivare