ESSOTE hakee sosiaalityöntekijää toistaiseksi voimassa olevaan virkaan sijaishuoltoon 26.4.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Sijais- ja jälkihuollon tiimissämme on enää yksi paikka vapaana! Tiimiimme kuulu tällä hetkellä 2 perhesijoituksen sosiaalityöntekijää, 8 vastuusosiaalityöntekijää, 6 sosiaaliohjaaja ja 2 tuetun asumisen ohjaajaa sekä palveluesimies/ johtava sosiaalityöntekijä. Lähitulevaisuudessa joukkomme vahvistuu vielä uudella ammattilaisella, kun perheterapeutin tehtävä avautuu.

Täytämme yhden sosiaalityöntekijän viran sijaishuoltoon: JOKO sijaishuollon vastuusosiaalityöntekijän TAI perhesijoituksen sosiaalityöntekijän viran. Tarjoamme mahdollisuuden myös näiden tehtävien yhdistämiseen. Meillä työtä tehdään joustavasti, asiakkaiden tarpeisiin vastaten ja työntekijöiden toiveet ja osaamisen vahvuudet huomioiden. Panostamme riittäviin resursseihin ja parhaillaan koko tiimimme kouluttautuu systeemiseen työotteeseen. Organisaatiomme muut ammattilaiset lastensuojelun avohuollossa sekä lapsiperheiden palveluissa ovat jo koulutuksen käyneet ja työote on käytössä sekä tuttu kaikille.

Mikäli haluat olla sijaishuollon vastuusosiaalityöntekijä, voit valita perhesijoituksen tai laitoshoidon painotusta asiakaskunnassasi. Työparinasi on asiakkaan prosessin tunteva tiimimme jäsen. Käytössäsi on SAS -työryhmän, arjen työssä mukana olevan esimiehen sekä tulevaisuudessa myös systeemisen tiimin tuki. Organisaatioomme kuuluu myös oma valvontasosiaalityöntekijä. Työ on vastuullista, monipuolista ja itsenäistä mutta ei yksin puurtamista. Eduksi tehtävässä katsotaan työkokemus lastensuojelun sijaishuollossa.

Mikäli kiinnostuksesi kohdentuu perhesijoituksen sosiaalityöhön, toimit perhehoitajien Pride- valmentajana sekä yhdessä lapsen asioista vastaavan sosiaalityöntekijän kanssa vastaat siitä, että lapselle löytyy juuri hänen tarpeitansa vastaava perhehoitopaikka. Teet sijoituspyynnöissä tiivistä yhteistyötä myös avohuollon sekä perhehoidon palveluntuottajien kanssa. Työhösi kuuluu sijoituksen tukeminen yhdessä lapsen asioissa toimivien ammattilaisten kanssa. Järjestät lisäkoulutuksia perhehoitajille ja ryhmätoimintoja lapsille. Työsi tukena on sama ammattilaisten joukko kuin vastuusosiaalityöntekijällä. Eduksi tehtävässä katsotaan Pride- valmentajakoulutus, jonka puuttuminen ei kuitenkaan ole este, sillä koulutuksen voit hankkia meillä työskennellessäsi. Myös terapeuttinen työote katsotaan eduksesi.

Kilpailukykyisen palkan lisäksi työ meillä tarjoaa onnistumisen iloa ja yhdessä tekemisen meininkiä! Porukkaamme on helppo tulla ja perehdytys hoidetaan tarpeidesi mukaisesti. Suhtaudumme kouluttautumiseen myönteisesti ja järjestämme vuosittain koulutuksia sekä oman organisaation sisällä että tarjoamme mahdollisuuden osallistua ulkopuolisiin koulutuksiin. Meillä ei työskennellä avokonttorissa. Etätyötä voi tehdä 1-5 päivää viikossa. Meillä saa kehittää ja kehittyä, joskin katsomme hyvällä halua keskittyä ensisijaisesti perustehtävän hoitamiseen. Emme halua kangistua kaavoihin vaan löytää yhdessä asiakkaidemme kanssa parhaat ratkaisut ja toimivimmat palvelut.

Kelpoisuutena virkaan on oikeus harjoittaa sosiaalityöntekijän ammattia laillistettuna ammattihenkilönä.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa -linkistä tai te-palvelut.fi-sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arviointijärjestelmän mukaisesti. Ennen valinnan vahvistamista tulee valitun esittää vaadittavat todistukset terveydentilastaan. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Lasten kanssa työskentelevän tulee esittää rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote ennen työn aloittamista.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Palveluesimies/ johtava sosiaalityöntekijä Hanna Nykänen, puh. 040 359 7951, hanna.nykanen@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjältä: Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.
Osoite: Porrassalmenkatu 35-37, 50100 Mikkeli

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!

Suggested jobs