test

Sosiaalityöntekijä, sijaisuus, Nuorten sosiaalipalvelut, Oulu

Ansök senast  6.5.2024 14:30

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueella on haettavana Oulun alueellisissa aikuisten sosiaali- ja päihdepalveluissa, Työllistymistä edistävään monialaiseen yhteispalveluun (TYP-tiimin) sosiaalityöntekijän sijaisuus 31.12.2024 saakka. Työaika on 50 %.

Arvostamme ammattitaitoista kohtaamista, palveluiden vaikuttavuutta sekä asiakkainamme olevia ihmisiä. Panostamme tavoitteelliseen ja tulokselliseen aikuissosiaalityöhön.

Sosiaalityöntekijän viransijaisuudessa pääpaino on Työllistymistä edistävän monialaisen yhteispalvelun (TYP) vaikeassa työmarkkinatilanteessa olevien osatyökykyisten ja erityisen tuen tarpeessa olevien asiakkaiden monialaisen palvelutarpeenarvioiden ja suunnitelmien laadinnassa. Sosiaalityöntekijä vastaa osatyökykyisten ja erityisen tuen tarpeessa olevien asiakkaiden palveluiden ja verkostojen koordinoinnista asiakkaan palvelutarpeen mukaisesti. Työn tavoitteena on edistää asiakkaiden kuntoutumista, työllistymistä ja tukea sosiaalista hyvinvointia sekä toimintakykyä. Sosiaalityöntekijä toimii sosiaalityön asiantuntijana ja antaa konsultaatioapua asiakaspalvelutiimeissä ja monialaisissa verkostoissa.

Toivomme sinulta itsenäistä työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä tiimityötaitoja. Lisäksi toivomme sinulta innokkuutta ja ideoita työn kehittämiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 7§ mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Viransijaisuuteen voidaan valita myös sosiaalityötä opiskeleva henkilö, joka on suorittanut sosiaalityön aineopinnot ja niihin kuuluvan käytännön harjoittelun.

Haastatteluun kutsuttavilta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Suosikki-rekisteriin.

Sijaisuus täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Sijaisuus on haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.

Valitun tulee ennen sijaisuuden vastaanottamista toimittaa vaadittava lääkärinlausunto terveydentilastaan (laki kunnan ja hyvinvointialueen viranhaltijasta 7 §).

Noudatamme virkasuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.


Läs mer

http://www.pohde.fi

Kontaktuppgifter

Lisätietoja antaa Nuorten sosiaalipalveluiden vastuuyksikköpäällikkö Mervi Lehtola, p. 040 074 1828, mervi.lehtola@pohde.fi

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 000 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Läs om arbetsgivare