Sosiaalityöntekijä, sijaisuus - Tammerfors stad

Sosiaalityöntekijä, sijaisuus

Lasten, nuorten ja perheiden palvelut/Lastensuojelun avohuollon palvelut, etelä
Uudistamme aktiivisesti Lasten ja perheiden palveluita yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Vahvuuksiamme ovat mm. ammattitaitoinen henkilökunta, moniammatillinen osaaminen, kiinnostus kehittämiseen sekä tiivis yhteistyö yliopiston ja oppilaitosten kanssa. Lastensuojelun tiimi on osallistunut vuoden 2019 aikana systeemisen lastensuojelun koulutukseen. Jokaisella sosiaaliasemalla toimii kaksi lähiesimiestä työn tukena, minkä lisäksi käytettävissä on lastensuojeluun erikoistuneen lakimiehen palvelut. Tarjoamme myös mahdollisuuden ajoittaiseen etätyöskentelyyn erikseen sovittaessa.
Haemme sosiaalityöntekijän viransijaista eteläiseen lastensuojeluun ajalle 1.10.-31.12.2019.
Kyseessä on lastensuojelun avohuollon sosiaalityöntekijän tehtävä, johon kuuluvat avohuollon tukitoimien suunnittelu ja niistä päättäminen, kiireellisiin sijoituksiin liittyvät tehtävät, huostaanottoon ja sijaishuoltoon liittyvät tehtävät sekä laaja-alainen yhteistyö eri yhteistyötahojen kanssa.
Kelpoisuusvaatimuksena on suomessa laillistettu sosiaalityöntekijä (817/2015 §7).  Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.
Lisätietoja tehtävästä antaa johtava sosiaalityöntekijä Tiina Oksanen, puh. 040 800 7326, sähköpostitse etunimi.sukunimi@tampere.fi
Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät yleisen kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan.
Hakuaika päättyy 25.7.2019.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.
Hakijoiden toivotaan jättävän hakemuksensa sähköiseen IMURI -rekrytointijärjestelmään, mutta hakemuksen voi lähettää myös postitse osoitteeseen Tampereen kaupunki, Kirjaamo, PL 487, 33101 Tampere. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike ja viitekoodi.
IMURIn käyttöohjeet löytyvät sivulta www.tampere.fi/tyo/avoimettyopaikat/imuri ja lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä, puh. 040 806 3184.
Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.
 

Lisätietoja

https://www.tampere.fi/tyo/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat.html

  • Lasten, nuorten ja perheiden palvelut/Lastensuojelun avohuollon palvelut, etelä
  • Työpaikka
  • tre-1-297-19
  • 9.7.2019 - 25.7.2019 23:59
  • TamperePirkanmaa

johtava sosiaalityöntekijä Tiina Oksanen, puh. 040 800 7326, sähköpostitse etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lasten, nuorten ja perheiden palvelut/Lastensuojelun avohuollon palvelut, etelä
Osoite: Tampere

Tampere tunnetaan rohkeudestaan uudistua. Ei ole sattumaa, että Tampere on vuodesta toiseen Suomen toivotuin asuinpaikka, halutuin opiskelukaupunki ja suosituin matkailukohde. Täällä on maan pysyvimmät työntekijät, korkein teknologia alan osaaminen sekä vahva innovaatiokyky. Tampereen kaupunki haluaa olla entistä enemmän uuden liiketoiminnan mahdollistaja ja kumppani yrityksille.
Tampereen kaupunki on myös monien mahdollisuuksien työnantaja. Yhteensä kaupungin palveluksessa on noin 15 000 työntekijää noin 900 ammattinimikkeellä

Tutustu työnantajaan