Skip to main content
test
Sosiaalityöntekijä, sosiaali- ja kriisipäivystys - Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

Lasten, nuorten ja perheiden palvelujen toimiala, Perheitä tukevat palvelut
Sosiaali- ja kriisipäivystys
Vernissakatu 8 A, 01300 Vantaa


Oletko ihminen, joka hoitaa hommat, pelastaa tilanteen kuin tilanteen ja auttaa työkaveria silloin, kun tarvitaan? Silloin voit olla juuri meille sopiva sote-alan tai pelastustoimen ammattilainen.

Olisiko tässä sinulle HYVA työ:Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen sosiaali- ja kriisipäivystyksen tehtävänä on sosiaalipäivystyksen, akuutin kriisityön sekä traumaattisten tilanteiden ja suuronnettomuuksien jälkeisen psykososiaalisen tuen ja palveluiden järjestäminen hyvinvointialueen asukkaille sekä alueella oleskeleville henkilöille. Yksikkö palvelee asiakkaita ja yhteistyötahoja ympärivuorokautisesti, joten työ on kolmivuorotyötä.

Etsimme joukkoomme nyt sosiaalityöntekijää!

Sosiaali- ja kriisipäivystys on hätäkeskushälytettävä viranomaisyksikkö ja keskeisiä yhteistyökumppaneitamme ovat poliisi, pelastus, ensihoito ja rajaviranomaiset. Tämän lisäksi teemme tiivistä yhteistyötä hyvinvointialueen ja kunnan perus- ja erityispalveluiden kanssa. Asiakastyötä tehdään sekä puhelimitse että asiakastapaamisilla vaihtuvissa paikoissa ja tilanteissa. Sosiaalityöntekijä on sosiaalityön asiantuntija ja tekee tarvittaessa lainsäädännön edellyttämät välttämättömät ja kiireelliset päätökset. Työssä keskeistä on välttämättömän ja kiireellisen avuntarpeen arviointi ja tarvittavan palvelun järjestäminen asiakkaalle asiakaslähtöisesti ja asiakasta kuullen. Sosiaalityöntekijän tehtävänkuvaan kuuluu myös akuutti kriisityö ja psykososiaalisen tuen järjestäminen sitä vaativissa tilanteissa.

Toivomme hakijalta aiempaa työkokemusta sosiaalityöstä ja katsomme päivystystyön ja/tai lastensuojelun aiemman työkokemuksen eduksi. Työssä menestyminen edellyttää rohkeaa ja oppimisen haluista asennetta, sekä aktiivista työotetta. Odotamme hakijalta hyviä työyhteisötaitoja, hyvää paineensietokykyä ja joustavuutta ,sekä arvostamme innovatiivisuutta.

Työyhteisömme on osaava, sitoutunut ja työotteemme on asiakaslähtöinen. Vantaan sosiaali- ja kriisipäivystys tarjoaa ainutlaatuisen toimintaympäristön, pitäen sisällään muun muassa valtakunnalliseen valmiuteen liittyvät toimeksiannot ja päivittäistoimintaan liittyvät operatiiviset työtehtävät lentokentällä. Työssä tukenasi ovat kollegasi ja johtava sosiaalityöntekijä. Yksikön johtoryhmän jäsenten tavoitettavuus on turvattu ympärivuorokauden varallaolojärjestelmällä.

Yksikköä johtaa päällikön johdolla johtoryhmä, joka koostuu johtavasta sosiaalityöntekijästä ja johtavasta kriisityöntekijästä. Tämän lisäksi työmme tukena on toimistosihteeri ja psykososiaalisen tuen valtakunnallisen valmiuden koordinaattori. Kaikki sosiaali- ja kriisipäivystyksen sosiaalityöntekijät ovat muodollisesti kelpoisia. Sosiaalityöntekijöiden esihenkilönä toimii johtava sosiaalityöntekijä. Yksikkömme sijaitsee Tikkurilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Sosiaali- ja kriisipäivystyksen kokonaisuuteen kuuluu päivystysyksikön lisäksi myös poliisilaitoksen sosiaalityö ja nuorten oikeusedustus.

Miksi Vantaan ja Keravan hyvinvointialue? Haluamme panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla

  • lounasedun
  • 300 euron arvoisen liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työsuhdematkalippuedun
  • työterveyshuollon ennaltaehkäisevät ja yleislääkäritasoiset sairaanhoitopalvelut
Olemme lähellä asiakkaita ja työntekijöitä. Tarjoamme näkymän ja työkaluja oman uran kehittämiseen. Haluamme kokeilla ja kehittää, jotta luomme parhaan hyvinvointialueen asukkaiden lisäksi myös työntekijälle. Olemme matalien raja-aitojen työyhteisö, joka on täynnä mahdollisuuksia. Meillä saat tehdä merkittävää työtä: auttaa, hoitaa ja pelastaa.


Tietoa palvelussuhteesta:Palvelussuhteen kesto: Vakituinen, alkaen 02.10.2023 tai sopimuksen mukaan
Palvelussuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Palvelussuhteen muoto: Virkasuhde
Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalityöntekijä (Laki 817/2015 7§ mukainen laillistus)
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Työajan lisätiedot: Kolmivuorotyö
Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta,
Tehtäväkohtainen palkka: 4 151,37 eur/kk, lisäksi mahdollinen aiempaan työkokemukseen perustuva lisä.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.


Heräsikö kiinnostuksesi?Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Täytäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme. Kaikkien rekrytointiemme hakuaika päättyy klo 16:00.

Jäikö jokin askarruttamaan? Kysy rohkeasti lisätietoja, kerromme mielellämme lisää! Tässä yhteystietomme:

Johtava sosiaalityöntekijä
Kuparinen Anniina
0400 455530
anniina.kuparinen2@vakehyva.fi
Tavoitettavissa 11.-15.9. klo 8-16.


Sosiaali- ja kriisipäivystyksen päällikkö Henna Niskanen
040 5696090
Tavoitettavissa 18.-21.9. klo 8-16.


Vantaan ja Keravan hyvinvointialue tuottaa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palvelut 280 000 asukkaalle. Hyvinvointialueella työskentelee 4 800 asiantuntijaa ja ammattilaista.

Keskitymme siihen, missä olemme parhaita ja päätehtäväämme - autamme, hoidamme ja pelastamme. Olemme rohkeita ammattilaisia ja teemme merkittävää työtä. Olemme kaikki hyvantekijöitä.

Lue meistä lisää vakehyva.fi ja tule sinäkin hyvantekijäksi!
#vakehyva #hyvantekijät

Tutustu työnantajaan

Rekommenderade jobb