Sosiaalityöntekijä, sosiaalipäivystys

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Etsimme joukkoomme SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ vakituiseen virkaan sosiaalipäivystykseen Lahteen. Virka on siirretty toisista työtehtävistä ja tulee vahvistamaan sosiaalityön resurssia sosiaalipäivystyksessä.

Päijät-Hämeen sosiaalipäivystyksessä hoidetaan lakisääteistä, seutukunnallista välittömän avun tarpeeseen annettavaa hätä- ja kriisitilanteiden sosiaalipäivystystä. Toimintamme on ympärivuorokautista. Sosiaalipäivystysalueeseen kuuluu 12 kuntaa, ja vastuullamme on myös Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän virka-aikainen lastensuojelupäivystys.

Sosiaalipäivystyksessä työskentelee kahdeksan sosiaalityöntekijää, kolme sosiaaliohjaajaa, yksi Ankkuri-sosiaalityöntekijä sekä johtava sosiaalityöntekijä. Työtä tehdään pääsääntöisesti työparityönä. Työ on kolmivuorotyötä. Työnpisteinä ovat Hämeen poliisilaitos ja Päijät-Hämeen keskussairaalan Akuutti24:n päivystys.

Työtehtäviisi kuuluvat kiireellisten sosiaalipalveluiden tarpeiden arviointi, toteuttaminen ja jatkopalveluiden järjestäminen. Työ edellyttää kehittämismyönteistä asennetta, hyvää yhteistyökykyä eri viranomaisten ja alueellisten toimijoiden kanssa sekä itsenäistä päätöksentekokykyä välillä hyvinkin kiireisessä ja paineisessa tilanteessa. Käytössäsi on yhtymän leasing-auto päivystyskäyntejä varten.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja työnohjauksen sekä vaihtelevan ja monipuolisen työn. Tiimin jäsenet kuvailevat tiimiä seuraavasti: hyvä, asiantunteva, joustava ja auttavainen tiimi. Eduksi tehtävässä on laaja-alainen sosiaalityön tuntemus ja kokemus, erityisesti lastensuojelutyön kokemus ja tuntemus auttaa tehtävän hoitamisessa.

Yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi edellytämme sinulta sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukaista sosiaalityöntekijän pätevyyttä. Virkaan valitun on myös esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Pätevien hakijoiden puuttuessa virka voidaan myös määräaikaisesti täyttää opiskelujensa loppuvaiheessa olevalla sosiaalityön opiskelijalla, jolla on hyväksyttävästi suoritetut perus- ja aineopinnot sekä käytännön harjoittelu.

Työskentelemme tällä hetkellä osin poliisin tiloissa ja tämän vuoksi virkaan valitulta
edellytetään poliisin suppeaa turvallisuusselvitystä.

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Tutustu työnantajaan
  • Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Päijät-Hämeen sosiaalipäivystys
  • TyöpaikkaVakinainenVuorotyö
  • PHHYKY-13-174-21
  • 1.6.2021 tai sopimuksen mukaan
  • 3852,84 €/kk
  • 26.4.2021 - 10.5.2021 23:59
  • SosiaalityöSosiaalialaLahtiPäijät-Häme

Yhteystietomme

Johtava sosiaalityöntekijä Marjo Asunen
puh. 044 4820224
marjo.asunen@phhyky.fi

Lisätietoja

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Päijät-Hämeen sosiaalipäivystys

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 6300 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Esikuntakatu 4, 15700 Lahti

Suggested jobs