Skip to main content
test
Sosiaalityöntekijä - Social-och hälsovårdssektorn

Etelän aikuissosiaalityön työryhmä yhdessä on edelleen avoinna osa-aikainen sosiaalityöntekijän sijaisuus. Työaika on puolet kokoaikatyön työajasta eli 18h 53min viikossa. Työpäivien rytmitys on sovittavissa, samoin kuin työn aloitusajankohta. Toivomme tietysti mahdollisimman pikaista työn aloittamista.

Etelän aikuissosiaalityön työryhmä yhdessä on neljä sosiaalityöntekijää, yhdeksän sosiaaliohjaajaa, yhdyskuntatyöntekijä, tulevaisuuden sote-keskuksen projektisuunnittelija ja johtava sosiaalityöntekijä. Työryhmä kuuluu Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskukseen, jossa sosiaali- ja terveydenhuollon peruspalvelut sijaitsevat samoissa tiloissa mahdollistaen paremmin moniammatillista työtä.

Aikuissosiaalityön asiakkaat ovat yli 30-vuotiaita sosiaalihuoltolain mukaisesti erityistä tukea tarvitsevia asiakkaita. Heillä on useimmiten tuen tarvetta useammalla elämänalueella ja heidän on vaikea saada tai kiinnittyä tarvitsemiinsa palveluihin. Etelän aikuissosiaalityössä on melko paljon myös asunnottomia asiakkaita. Sosiaalityöntekijä tapaa asiakkaitaan toimipisteessä, kotikäynneillä, asiakkaan verkostoissa ja jalkautuen esimerkiksi kolmannen sektorin järjestöihin. Sosiaalityö on vuorovaikutukseen pohjautuvaa, kohtaavaa asiakastyötä, jota voi sopimuksen mukaan täydentää etätyöllä.

Sosiaalityöntekijä tekee asiakkailleen sosiaalihuoltolan mukaisen palvelutarpeen arvioinnin ja sosiaalityön suunnitelman sekä työskentelee suunnitelman pohjalta asiakkaan tuen tarpeisiin vastaamiseksi. Työtä tehdään itsenäisesti, työpareina ja asiakkaan verkostoissa. Sosiaalityöntekijän työhön kuuluu myös päätöksentekoa täydentävästä ja ehkäisevästä toimeentulotuesta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Kelpoisuusehdot:

Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä asiakastyössä että työryhmän jäsenenä sekä kiinnostusta aikuissosiaalityön työtehtävien kehittämiseen.

Eduksi luemme aikaisemman aikuissosiaalityön työtehtävissä toimimisen ja Helsingin palvelujärjestelmän tuntemisen.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan
  • Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimiala, Etelän aikuissosiaalityö
  • TyöpaikkaMääräaikainen
  • SOTE-01-396-22
  • 1.6.2022 tai sopimuksen mukaan
  • 1712,40 €/kk
  • 3.5.2022 - 31.5.2022 16:00
  • SosiaalityöHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

johtava sosiaalityöntekijä Anne Peltola
anne.peltola@hel.fi, p. 050 347 3178

Lisätietoja

Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimiala, Etelän aikuissosiaalityö

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Työpajankatu 14 A, 00580 Helsinki

Rekommenderade jobb