Sosiaalityöntekijä

Tulisitko sosiaalityöntekijäksi tulevaan Myllypuron terveys- ja hyvinvointikeskukseen?

Haemme Idän aikuissosiaalityön 1 tiimiin Myllypuroon
sosiaalityöntekijää vakinaiseen virkaan 1.3.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tiimissämme tukenasi työskentelee viisi sosiaalityöntekijää, kuusi sosiaaliohjaajaa ja johtava sosiaalityöntekijä. Toimimme yhdessä Idän aikuissosiaalityö tiimin 2 kanssa.

Tehtävänäsi on vastata yli 30-vuotiaiden kanssa tehtävästä sosiaalityöstä tiimisi kanssa. Tehtäviisi kuuluuvat sosiaalihuoltolain mukaisten palvelutarpeen arviointien ja sosiaalityön suunnitelmien laatiminen sekä suunnitelmallinen ja tavoitteellinen työskentely asiakkaan ja asiakkaan verkostojen kanssa. Työhösi kuuluvat myös täydentävästä ja ehkäisevästä toimeentulotuesta päättäminen ja muu sosiaalityöhön kuuluva avuntarpeen arviointi ja asiakastyöskentely sekä myös rakenteellinen sosiaalityö.

Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen työn, mahdollisuuden työn ja oman ammatillisuuden kehittämiseen kokeneen, osaavan ja asiantuntevan tiimin kanssa. Tiimissämme on hyväksyvä ja tukeva työilmapiiri.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja työnohjauksen.
Saat kaupungin monipuoliset henkilöstöedut, mm. monipuolista ammattia tukevaa koulutusta, työsuhdematkalippuedun ja tarvittaessa mahdollisuuden työsuhdeasuntoon. Olemme mukana tulevaisuuden sote-keskus- hankkeessa.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-01-68-21. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto:
Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme:
- hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä asiakastyössä että tiimityöhön perustuvassa työyhteisössä
- kykyä itsenäiseen ja tutkivaan työskentelyyn, asiakaslähtöistä työskentelyorientaatiota, joustavuutta ja kiinnostusta aikuissosiaalityön kehittämiseen
- aikaisempaa työkokemusta aikuissosiaalityöstä sekä toimeentulotukityöstä.

Luemme eduksi Helsingin palvelujärjestelmän tuntemuksen ja muun sosiaalityön kokemuksen sekä vieraan kielen taidot.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/sosiaalityontekijaksi-helsinkiin/

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Idän aikuissosiaalityö
  • TyöpaikkaVakinainen
  • SOTE-01-68-21
  • 1.3.2021 tai sopimuksen mukaan
  • 3390,87 €/kk
  • 1.2.2021 - 22.3.2021 16:00
  • SosiaalityöHelsinkiUusimaa

Teijo Raitio
johtava sosiaalityöntekijä
09 310 41299
teijo.raitio@hel.fi
Nina Palatz-Lohjala
johtava sosiaalityöntekijä
09 310 62388

Sosiaali- ja terveystoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Idän aikuissosiaalityö
Osoite: Jauhokuja 4, 3krs., 00920 Helsinki

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.